Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win kaartjes voor Ajax - Lille OSC!

We zitten nu nog middenin een interlandperiode, maar voordat je het weet... Voordat je het weet, klinkt de hymne van de Champions League weer door de Johan Cruijff Arena! En uiteraard wil jij van de partij zijn, snappen we. En precies daarom hebben we een toffe prijsvraag voor Ajax - Lille OSC!

09 september 2019 - 11:46
kaartjesajalilcar

Je kunt wel raden waar de prijsvraag op uitdraait, want we doen dit vaker. We gaan natuurlijk weer kaartjes verloten voor een Europese thuiswedstrijd van Ajax. Als je bedenkt hoe moeilijk het deze dagen is om een kaartje te scoren, raden wij iedereen aan: doe lekker mee!

Ajax trapt dinsdag de 17e zijn campagne in de groepsfase van de Champions League af tegen Lille. Dat gebeurt om 21.00 uur. De ploeg uit Frankrijk lijkt misschien geen absolute topper, maar vergis je niet. De Franse competitie is vrij sterk en Ajax heeft het nooit gemakkelijk met Franse oppositie. Alle steun is dus welkom!

Als jij bereid bent om die steun te geven, komen de kaartjes bij de juiste Ajacieden terecht. En dat zien we natuurlijk graag, ook al verloten wij de kaartjes zonder warme of koude balletjes. Hoe dan ook, stel jezelf in ieder geval kandidaat en wie weet win jij de jackpot! We verloten tien setjes van twee kaarten en je krijgt tot vrijdag 13.00 uur om het juiste antwoord in te sturen.

Prijsvraag: Wie is de laatste Ajacied die, in het hoofdtoernooi van de CL, voor eigen publiek scoorde tegen een Franse tegenstander?

We nemen kort na de deadline contact op met de winnaars. In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Wil jij volgende keer ook meedoen aan zo'n toffe prijsvraag? Sluit je aan bij SV Ajax!

[gravityform id="352" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >