Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Welke Ajaxsupporters willen een potje voetballen in Valencia?!

Bij Valencia zijn we tenminste gewoon welkom... En hoe! De club nodigt een groepje Ajacieden uit om een potje te voetballen tegen supporters van Valencia. Klinkt goed, toch? Nou, dat vinden wij ook en dus zijn we benieuwd of het lukt om een team op de been te brengen.

12 september 2019 - 16:08
valenciavoetballencar

Valencia profileert zich graag als een gastvrije club voor uitsupporters en probeert die woorden kracht bij te zetten door Ajacieden een leuke dag te beloven. Die leuke dag moet 1 oktober gaan plaatsvinden. Inderdaad, dat is de dinsdag voor de wedstrijddag van Valencia - Ajax.

Als je zin hebt om een potje te voetballen, moet je 1 oktober dus al bijtijds aanwezig kunnen zijn in de sinaasappelstad. Wat staat er op het programma? Het begint met een rondleiding door Mestalla, vervolgens de wedstrijd op het trainingscomplex en daarna bier en de plaatselijke bitterballenvariant in een Spaanse kroeg, waarbij ook Hedwiges Maduro als oud-speler van beide clubs aanschuift.

Alles bij elkaar duurt het programma van 13.30 uur tot een uurtje of 18.00. Als dit programma jou aanspreekt, kun je jezelf hieronder – via een heel simpele prijsvraag – kandidaat stellen als een van de ongeveer vijftien supporters die wordt uitgenodigd om het met een supporterselftal op te nemen tegen Valencia. Je hoeft om een potje te voetballen uiteraard niet lid te zijn van SV Ajax.

We beseffen dat de kaartverkoop voor Valencia-uit nog van start moet gaan, maar het is handig als er al een en ander ter plekke kan worden voorbereid. Vandaar dat door Valencia het verzoek werd gedaan of we nu alvast aandacht aan dit initiatief kunnen besteden. En dit doen we natuurlijk graag!

Welke speler van Ajax zorgde er tijdens de bijzondere vorige ontmoeting voor dat Ajax tegen alle verhoudingen in op voorsprong kwam?

We nemen contact op met de geselecteerde voetballers.

[gravityform id="363" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >