Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Vingers in je oren op onze wallpaper van Ajax - Lille!

Het schiet vast eens door je hoofd: wanneer houdt het op, wanneer geeft Ajax tijdens een Europees avondje eens niet thuis? Nou, we hebben met Lille-thuis (3-0) weer een wedstrijd gezien met alles erop en eraan, hoor! En dat verdient een wallpaper. Dit keer met Edson Álvarez in de hoofdrol!

18 september 2019 - 14:05
wallpaperlillecar

Het is best toevallig dat we laatst uitleg hebben gegeven over het juichgebaar van Álvarez en dat we hierbij moesten verwijzen naar kritiek uit Mexico. Die kritiek uit Mexico kunnen we nu namelijk net zo gemakkelijk vervangen door kritiek van bijvoorbeeld Johan Derksen.

Het is ongelooflijk en onvoorstelbaar dat Ajax wordt afgekraakt, dat Erik ten Hag wordt afgekraakt en dat nieuwe aankopen worden afgekraakt, terwijl de club zijn beste anderhalf jaar sinds lange, lange tijd aan het beleven is.

De kunst is en wordt om van die anderhalf jaar nu twee volle seizoenen te maken. Ajax is een heel eind op weg, maar de weg wordt ongetwijfeld nog wat hobbeliger dan het eerste deel van de route van seizoen 2019/2020. Welke bakken kritiek worden er uitgestort als het straks een keertje tegenzit?

Daar zijn we erg benieuwd naar, maar voorlopig hopen we natuurlijk dat we onze oren ervoor kunnen sluiten. Lekker laten lullen want wij zijn toch te druk met juichen, dat idee. Al dan niet met onze vingers in de oren, net als het handelsmerk van Álvarez. Het is wel zo leuk om bij succes zo'n handelsmerk mee te nemen op onze wallpaper.

Ben jij alweer toe aan een nieuwe walppaper? Bij deze! Stuur ons vooral screenshots als onze wallpaper jouw mobiele telefoon opsiert. Dat vinden we leuk, eerlijk waar!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >