Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Tagliafico is altijd klaar voor een hoofdrol op de wallpaper

Altijd klaar zijn om te koppen. Altijd. Ook al ben je linksback, ook al ben je slechts 1.73 meter en ook al weet je niet of de bal naar je toe komt. Nico Tagliafico staat altijd in de startblokken, rekent altijd op de bal. En als die bal komt, dan springt hij. Snel en hoog. Dan krijg je deze wallpaper!

15 september 2019 - 00:15
wallpapertagliaficoajahee

Tagliafico zorgde er met twee van de vier doelpunten voor dat Ajax ondanks alles relatief simpel won van sc Heerenveen, dat er ondanks eventjes tegen stribbelen toch nog met 4-1 vanaf ging. Het tweede doelpunt was de mooiste, de eerste had echter de fijnste ontlading.

Mooie foto's zijn iets voor een ander moment en die mooie foto's van de 4-1 gaan we ook zeker nog publiceren, maar op de wallpaper is het fijn om volle bak emotie te hebben. En die emotie is prachtig gevangen op deze foto. Emotie bij een populaire speler, dat is altijd een goede combi.

We hebben een mooie uitsnede gemaakt van het juichen van Tagliafico en alles precies op maat gemaakt voor een rol op jouw telefoon. Na zo'n veel te lange interlandperiode is jouw telefoon vast toe aan een nieuwe achtergrond en wij hebben bij deze een uitstekende kandidaat.

Hopelijk volgen er in het komende blok nog veel meer wallpapers, er komen immers diverse belangrijke wedstrijden aan, maar dan zien we dat wel weer. Je moet kansen grijpen als ze komen. En er altijd klaar voor zijn, want dan hebben we zo juist geleerd van Tagliafico. Sturen jullie screenshots?!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >