Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Promes gumt vraagtekens weg op onze wallpaper

Er waren twijfels. Was dik 15 miljoen euro niet een beetje veel voor Quincy Promes? En vielen zijn eerste optredens niet een beetje tegen? Nou ja, misschien... Hij was ook niet helemaal fit. Maar als nummer tien draait het inmiddels als een tierelier bij Ajax. Wallpaper!

26 september 2019 - 00:43
wallpaperbasisfortunacar

Een paar wedstrijdjes geleden stond Promes nog nergens op de topscorerslijst, maar inmiddels voert hij samen met Dusan Tadic het lijstje aan bij Ajax. En we weten allemaal hoe moeilijk het is om Tadic bij te houden zodra hij het op zijn heupen heeft.

Promes had het tegen Fortuna Sittard ook op zijn heupen. Er waren in de flink stroperige eerste helft vanaf de linkerflank al wat kansjes, maar na wat geschuif tijdens de rust was het helemaal niet meer te houden. Tot drie keer toe vond Promes de weg naar het doel.

Op die manier krijgt Promes zijn criticasters langzaam stil. En dat is heus niet op basis van wat goaltjes tegen Fortuna, want recent nog was hij trefzeker tegen PSV en Lille OSC. Dat waren echt geen tussendoortjes, want zo beschouwden we Fortuna juist.

Het wordt voor Promes nu zaak om dit vast te houden, want dat is de volgende eis die op een speler van Ajax wordt gelegd. Leuk als je het een weekje goed doet, maar daarna wordt het zaak om het een tweede week goed te doen. En een derde.

Promes is alvast goed onderweg. Een hattrick later is ook de wallpaper weer een feit. Net als na Sparta-uit. Wat wordt de volgende? We zijn benieuwd! Hier is in ieder geval een verse wallpaper, die prima kan dienen als achtergrond van je telefoon.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >