Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Blind verdient wel een keertje een hoofdrol op de wallpaper!

We zitten al de hele dag een beetje te twijfelen: welke foto zullen we eens omzetten naar een leuke wallpaper? Soms vat één foto het verhaal van een hele wedstrijd samen, soms ontbreekt zo'n plaat. En toen bedachten we opeens: waarom niet een keertje Daley Blind?!

29 september 2019 - 20:33
blindajagrowallpaper

Als iemand de laatste weken schittert zonder te schitteren, dan is het wel Blind. Daley staat zoals altijd zijn mannetje, maar dat wil niet direct zeggen dat hij ook uitblinkt. Er is bijna altijd wel een aanvaller die de show steelt of iets prominenter zijn naam terugvindt op het scorebord.

Vergeet niet dat Blind de laatste weken uitstekend staat te ballen. Hij maakt gevaarlijke counters ongedaan, haalt als het echt moet een balletje van de lijn en verstuurt passes met stukken meer nauwkeurigheid dan PostNL pakketjes bezorgt.

Als Blind besluit dat de bal op grasspriet X moet komen, in de diepte of in de voet, dan komt de bal ook op grasspriet X. En je krijgt echt geen bericht dat Daley je heeft gemist. Retour afzender bestaat ook al niet. Nee, we mogen met z'n allen heel blij zijn dat Blind het shirt van Ajax draagt.

Ook tijdens Ajax - FC Groningen (2-0) sprong de sublieme passing van de verdediger – hij wordt vroeg of laat vast weer middenvelder, haha – weer in het oog. Daley, je bent fantastisch bezig en omdat die ene allesomvattende foto ontbreekt, zetten we jouw in het zonnetje!

Wil jij Blind ook in het zonnetje zetten? Dat kan. Klik hieronder om de wallpaper te downloaden en dan zie je Blind als vanzelf terug als achtergrondplaat van je telefoon. Stel dat je Daley daar neerzet, wil je ons dan een screenshot sturen?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >