Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Wegens gedoe in Valencia toch weer omwisselen in Amsterdam

Als je een kaartje hebt gekocht voor Valencia-uit moet je goed opletten! En ruimte maken in je agenda. Er is wat gedoe met lokale autoriteiten, waardoor het niet gaat lukken om ter plekke om te wisselen. Dit heeft als gevolg dat er twee omwisselmomenten staan gepland bij de Johan Cruijff Arena: vrijdag en zaterdag.

23 september 2019 - 16:37
omwisselenvalenciacar
Je komt dus al met je kaartje aan in Valencia. © Pro Shots

Het gaat lekker met de Europese tripjes in de groepsfase van de Champions League. Het aantal kaartjes voor Chelsea-uit werd al flink gelimiteerd en nu moet je mogelijk een extra tripje richting Amsterdam maken om je kaartje voor de uitwedstrijd tegen Valencia te bemachtigen.

Het is Ajax ondanks overleg met de lokale autoriteiten niet gelukt om goede afspraken te maken over het omwisselen, met als gevolg dat dit in Amsterdam moet plaatsvinden. De 2377 kaartjes worden niet per mail of post verstuurd, omdat deze strikt persoonlijk zijn.

Het gedoe in Valencia wordt nu verplaatst naar gedoe in Amsterdam, want je moet supersnel je ID-gegevens invullen en langskomen bij de JC Arena. Wie weet dient het duel Ajax - FC Groningen nog als geluk bij een ongeluk omdat je die wedstrijd bijwoont, maar we kunnen ons ook voorstellen dat dit nieuws voor problemen zorgt...

Hoe dan ook, de gang van zaken is voor nu als volgt: je moet voor donderdag 26 september 12.00 uur het documentnummer van je paspoort of identiteitskaart bij Ajax bekend maken en daarna kun je vrijdag (tussen 17.00 en 21.00 uur) of zaterdag (tussen 14.00 en 17.00 uur) bij de stadionkassa op Noord het kaartje ophalen dat je nodig hebt voor Valencia - Ajax.

Hier komt nog bij dat er zaterdag echt geen uitloop mogelijk is, omdat diezelfde stadionkassa na 17.00 uur nodig is voor het nodige regelwerk omtrent Ajax - Groningen. Je dient bij het ontvangen van je kaartje voor Valencia-uit trouwens een krabbel te zetten om te beloven dat je het kaartje niet stiekem aan iemand anders doorgeeft.

Het doorgeven van je ID-gegevens kan door te klikken op een linkje in de e-mail die je van Ajax ontvangt.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >