Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel het treffen met Heerenveen in onze SV Ajax-poule!

De interlandperiode is voorbij en dus is het tijd voor de eredivisie! Er staat weer een weekeinde vol voetbal voor de deur. Laat jouw voetbalverstand de uitslagen voorspellen via onze SV Ajax-poule en maak iedere maand kans op toffe prijzen!

14 september 2019 - 11:33
Copyright-ProShots-4243687
Vul jij Promes of Ziyech in als doelpuntenmaker? © Pro Shots

Net als vorig seizoen bieden SV Ajax en Poules jou weer de kans om toffe prijzen binnen te slepen. Daar moet je natuurlijk wel eerst wat voor doen, namelijk je voorspelling loslaten op de wedstrijden die Ajax speelt en de spelers die het net vinden. Dit keer is het tijd om in je glazen bol te kijken voor het thuisduel met sc Heerenveen!

De poule is vanaf vandaag officieel gestart. Er is vanaf heden geen sprake meer van fietsen met zijwieltjes. Alle wedstrijden die je nu voorspelt, gaan om het echie. Met een juiste voorspelling van Ajax - Heerenveen kun je nu dus punten verdienen. Het is zaak om scherp te zijn. Wij dagen jullie uit, kom maar op!

Het gaat trouwens niet alleen om duels van Ajax, maar om alle wedstrijden die deel uitmaken van een speelronde in de eredivisie. Als je een beetje serieus punten wilt scoren, stuur je ook jouw verwachtingen in voor de overige wedstrijden. Als je vanavond voor 18.30 uur de uitslagen invult, zit je goed.

En je doet het niet voor niks, want er vallen zaken te winnen. Oh jazeker! Je maakt iedere maand namelijk kans op een setje kaartjes voor een thuiswedstrijd van Ajax en de winnaar van het klassement krijgt zelfs een gesigneerd Ajaxshirt! Zo hebben we nog wel meer prijzen liggen, kunnen we alvast beloven.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Het werkt als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad). Het wijst zich vanzelf. Je kunt je aanmelden op basis van je lidnummer. Als je vorig jaar al meedeed, moet je je even opnieuw aanmelden. Als je van achter je pc wilt meedoen, maak je gebruik van ajaxlife.poules.com.

Succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >