Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

[UITVERKOCHT] Voor 15 euro naar Ajax - Fortuna Sittard met onze Laatste Kaarten Actie!

Het is vrijdag, dus leden van Ajax Jonge Schare weten wat er nu komt! We droppen hier onze nieuwste Laatste Kaarten Actie. Als lid kun jij naar Ajax - Fortuna Sittard voor maar 15 euro. Dat lijkt ons een uit-ste-ken-de deal voor deze midweekse thuiswedstrijd.

13 september 2019 - 10:59
fortuna-1200-lka
Ajax speelt midweeks tegen Fortuna. Ben jij erbij? © De Brouwer

We snappen heel goed dat onze tienerleden niet altijd geld hebben om een wedstrijd van Ajax te bezoeken. Precies daarom bestaat onze Laatste Kaarten Actie voor onze leden van Ajax Jonge Schare!

De goedkope kaartjes voor thuiswedstrijden van Ajax gaan vaak razendsnel over de toonbank, dus het is zaak om niet te lang te twijfelen. In actie komen kan best een goed plan zijn. Tenminste, als je Ajax woensdagavond 25 september wilt supporteren wanneer de mannen van Fortuna op bezoek komen in de Johan Cruijff Arena. De aftrap is om 20.45 uur.

We doen de tickets dus in de verkoop onder de noemer Laatste Kaarten Actie. Normaal betaal je ruim 30 euro voor deze kaartjes. De bijbehorende stoeltjes vind je in vak 407 of 409. Het gaat trouwens om dertig kaartjes die we via deze manier verkopen.

Omdat de kaartjes populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena. Daar ligt dan een envelop met jouw naam erop. Gewoon even zeggen wie je bent en dan komt alles goed!

  • DE LAATSTE KAARTEN ACTIE IS UITVERKOCHT

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare.

Wil jij in de toekomst ook gebruik kunnen maken van laatste kaarten acties en alle andere voordelen van een Jonge Schare-lidmaatschap? Sluit je dan snel aan! Je krijgt dan ook het nieuwe magazine Ajax Life thuisgestuurd.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >