Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Uitverkocht! Ajax neemt een vol uitvak mee naar Valencia!

Het duurde iets langer dan wij hadden voorzien, maar het is weer gelukt. Ajax heeft een Europees uitvak uitverkocht! Dit betekent dat er 2377 Ajacieden van de partij zijn tijdens de uitwedstrijd tegen Valencia, waarin de ploeg van Erik ten Hag aantreedt als koploper van groep H.

20 september 2019 - 10:42
valenciavolcar
Wij hebben echt al onwijs veel zin in Valencia-uit! © Pro Shots

Europese uitwedstrijden zijn altijd tof, Europese uitwedstrijden in de Champions League zijn nog net iets toffer en een uitwedstrijd in Mestalla belooft wel heel erg tof te worden! De iets oudere generatie, die begin deze eeuw al van de partij was, kan er wellicht over meepraten.

En over een weekje of twee weten nog eens tweeduizend Ajacieden – waaronder enkele honderden SV Ajax-leden – hoe het voelt om de steile trappen van Mestalla te beklimmen om vervolgens neer te kijken op het veld, waarop Ajax woensdag 2 oktober hopelijk opnieuw een mooie prestatie neerlegt.

Op die manier wordt ook de pijn in de portemonnee een beetje verzacht, want er moest maar liefst 69,40 euro worden ingelegd voor een kaartje in het uitvak. Dit grenst aan het nieuw ingestelde maximaal van de Uefa, maar zonder die grens waren we waarschijnlijk nóg duurder uit geweest.

Hoe dan ook, met Valencia en Ajax staan twee ploegen tegenover elkaar die hun eerste wedstrijd in winst wisten om te zetten. Ajax was in eigen huis met 3-0 te sterk voor Lille OSC, terwijl Valencia verrassend met de drie punten ging lopen tegen Chelsea. Het werd 0-1.

Overigens wees Ajax er bij het delen van de kaartverkoopinformatie op dat je op de wedstrijddag uiterlijk 16.00 uur in de stad wordt verwacht, omdat het daarna niet meer mogelijk is om te wisselen. Hou hier dus rekening mee bij het plannen van je reis!

Tot in Spanje, veel plezier en voorpret gewenst!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >