Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Uitvak zingt ludiek en venijnig liedje over de 'krant van Valentijn'

Het valt echt op: de geest is uit de fles. De Telegraaf gooit al een tijdje met modder naar Ajax en Erik ten Hag in het bijzonder. En nu wordt er wat modder teruggegooid. Niet alleen door de trainer, ook door het uitvak dat tijdens Sparta-uit (1-4) van de partij was. Er werd een mooi liedje gezongen.

01 september 2019 - 21:49
uitvakvalentijncar
Het liedje over De Telegraaf heeft duidelijk indruk gemaakt. © Pro Shots

Dat liedje ging over de krant van Valentijn, die volstaat met leugens en chagrijn. Het is prima om je krant vol te schrijven met chagrijn, maar dan moet daar wel enige aanleiding voor zijn. Er is alleen geen aanleiding en dus lieten meegereisde supporters in Rotterdam verbaal weten het zat te zijn.

We weten natuurlijk niet of alle 650 Ajacieden op Het Kasteel er precies zo over denken, maar toen het kwartje wat de nieuwe songtekst betreft was gevallen, werd er toch goed meegezongen. En dat miste zijn uitwerking niet, want de lyrics, video's en gifjes vlogen Twitter en het internet over.

https://twitter.com/vanpogototpopo/status/1168156037960146945

Erik ten Hag liet voor en na de wedstrijd tegen Sparta zelf ook weten klaar te zijn met de hetze die De Telegraaf tegen hem voert. De trainer liet zich een stukje diplomatieker uit dan de songtekst die het uitvak ten gehore bracht, maar de rode draad van zijn verhaal was meer dan duidelijk.

Het is zelfs zo erg dat Ten Hag heeft besloten om maandag niet aanwezig te zijn bij het voetbalgala. Er vallen drie Ajacieden na een sprookjesseizoen nu op persoonlijke titel in de prijzen en daar speelde ook de trainer natuurlijk een rol in, maar de waardering hiervoor ontbreekt.

Ten Hag heeft geen zin om gezellig te doen met mensen die suggestief zijn. Hij wist zondag in ieder geval gesteund door het uitvak. En waarschijnlijk door nog wel veel meer Ajaxsupporters.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >