Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: volg Ajax tegen Lille in Champions én Youth League!

Het is een spannende dag vrienden! Zowel Ajax Onder 19 als Ajax 1 treffen Lille OSC. Hier wat tips hoe je alles via de kijkbuis of andere apparaten kunt volgen.

17 september 2019 - 09:36

De Johan Cruijff Arena is woensdag stijf uitverkocht en we hopen met z’n allen op een geweldig Europees avondje. Voor Ajaxsupporters die er niet live in het stadion bij kunnen zijn, zetten we hieronder wat tips op een rijtje om Ajax vandaag goed te kunnen volgen.

Allereerst trapt de Onder 19 van trainer John Heitinga om 14.00 uur af op sportpark De Toekomst tegen Lille. Het vlaggenschip van de jeugdopleiding komt uit in de Uefa Youth League, zeg maar de ‘baby-Champions League’. Ajax zendt dit duel live uit via hun You Tube-kanaal. Zie het als een fijn voorafje voor wat later nog komt!

Als de talenten hun laatste groepswedstrijd hebben gespeeld, dan richten we ons vizier toch echt op de Johan Cruijff Arena waarin Ajax om 21.00 uur gaat proberen om een goede start te maken in groep H. Dit belangrijke openingsduel is op verschillende manieren te volgen.

Allereerst kun je Ajax prima in de smiezen houden op het open kanaal bij Veronica. De voorbeschouwing begint om 20.30 uur, dus als je zin hebt in analyses en bespiegelingen vooraf, dan moet je tijdig inschakelen. Ook doet de zender aan nabeschouwen, al zal de uitslag redelijk bepalend zijn of je zin hebt om die nog mee te pakken.

Zit je op de weg, dan is het handig om NPO Radio 1 aan te zetten. Niks is zo spannend als radio-commentaar bij wedstrijden van Ajax. Houd de weg echter wel goed in de gaten!

Uiteraard zendt hoofdsponsor Ziggo de wedstrijd ook uit. Het betaalkanaal Ziggo Sport Voetbal begint de uitzending pas om 20.55 uur, dus vijf minuutjes voor de aftrap. Normaal gesproken kun je de wedstrijd via Ziggo Go op deze plek los bestellen. We zagen het duel op moment van tikken nog niet staan, maar dat komt vast nog. Dan betaal je 3,99 euro en kun je Ajax live volgen via pc of laptop.

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! We zijn uitgebreid aanwezig via deze site, via TwitterInstagram en Facebook.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >