Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Nieuw CL-jack nu verkrijgbaar in fanshop Ajax

Voor de wedstrijd tegen Lille OSC (3-0) zagen we de Ajacieden de spelerstunnel uitkomen in een fonkelnieuw stukje kledij. Een speciaal jacket en dat bleef bij supporters niet onopgemerkt, gezien de vragen die we erover kregen. Het jasje is nu verkrijgbaar in de officiële fanshop van Ajax.

19 september 2019 - 13:35
anthem-jacket-1200
Tegen Lille droegen de spelers plots een nieuw jacket. © Pro Shots

We kregen dinsdagavond - en de dagen die daarop volgden - een boel vragen over het jasje dat de spelers droegen. De kleding waarin het elftal van Erik ten Hag luisterde naar de Champions League-hymne viel bij menig supporter prima in de smaak. 

Voor die mensen hebben we goed nieuws, want het jacket is inmiddels verkrijgbaar in de fanshop van Ajax. We hebben ons laten vertellen dat het jasje vanaf 16.00 uur in de schappen hangt, maar als je er in de winkel om vraagt, dan pakken ze 'm voor je vanuit het magazijn. Uiteraard komt de kleding ook snel beschikbaar in de online fanshop.

Adidas brengt het jasje onder de noemer 'VRCT-jacket' op de markt, zoals je hier kunt zien. In de fanshop van Ajax wordt het logo van de club netjes aangebracht, waardoor het plots een Ajaxjacket is. De jas is overwegend wit met marineblauw van kleur, met nog wat oranje accenten en is alleen in volwassen maten verkrijgbaar.

Voor het jack moet je wel flink je portemonnee trekken, want hij gaat over de toonbank voor het sommetje van 99,99 euro. Als lid van SV Ajax heb je mazzel, want dan ontvang je 10 procent korting op je aankoop. Dat scheelt toch weer.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >