Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Meer kans voor leden SV Ajax bij losse verkoop CL-thuisduels

De losse kaartverkoop voor de thuisduels in de Champions League staat voor de deur. En dat brengt een nieuwtje met zich mee. De kans is groter geworden dat leden van SV Ajax hun slag slaan in de losse kaartverkoop, want na inventarisatie van de tegenstanders is het verkoopregime aangescherpt.

09 september 2019 - 21:35
updatecl1920svacar
Je moet donderdag echt zorgen dat je scherp bent! © De Brouwer

Het is tijd om over te gaan naar losse kaartverkoop voor de ontmoetingen met Chelsea, Valencia en Lille OSC en we verwachten dat de kaartjes zeer spoedig zijn uitverkocht. Die verwachting blijft overeind, maar de kansen voor leden van SV Ajax nemen toe.

Voor twee van de drie thuiswedstrijden (de duels met Lille en Chelsea) wordt het verkoopregime aangescherpt naar één kaartje per barcode. De vanafprijs van een kaartje bedraagt respectievelijk 37,50 en 47,50 euro. Seizoenkaarthouders kunnen nog wel een tweede kaartje kopen voor Ajax - Valencia (vanaf 42,50 euro). Meer info vind je op het digitale thuis van Ajax.

Dit betekent dat leden van SV Ajax voor twee van de drie thuisduels exclusief aankooprecht hebben tijdens de losse kaartverkoop! Zoals eerder gemeld kunnen leden van SV Ajax gezien de ongekende populariteit van de club geen passe-partout aanschaffen. Het is wel mogelijk om drie losse kaartjes te kopen, maar een hattrick wordt een moeilijk verhaal omdat alles tegelijk in de verkoop gaat.

Onderaan de streep zijn er drie keer zo veel kaartjes beschikbaar voor leden van SV Ajax. Daar komt nu bij dat onze leden donderdag 12 september om 10.00 uur het 'alleenrecht' hebben op kaartjes voor de ontmoetingen met Lille en Chelsea. Wel kunnen seizoenkaarthouders ook tegelijkertijd proberen losse kaartjes te kopen voor Ajax - Valencia.

We hebben ook met Ajax afgesproken dat leden van SV Ajax exclusief aankooprecht krijgen op kaarten die op een later moment in de verkoop gaan. Hierbij moet je denken aan tegenstanders die kaarten voor het uitvak teruggeven, maar eerlijk is eerlijk: die kans is klein.

Conclusie: de losse verkoop voor leden van SV Ajax start donderdag 12 september om 10.00 uur. Dit is het moment waarop onze leden scherp moeten zijn, heel scherp! De kansen op kaartjes voor Ajax - Lille en Ajax - Chelsea zijn dankzij dit bericht toegenomen en voor Valencia-thuis bemachtigen vast ook genoeg leden een kaartje, maar is er sprake van extra concurrentie.

Ondanks die grotere kans moet je donderdag stipt om 10.00 uur klaar zitten. Iedere seconde telt! En omdat iedere seconde telt, is het niet meer mogelijk om een nieuwe barcode te genereren. Als je je nu aansluit bij SV Ajax, ben je helaas te laat voor de losse kaartverkoop voor CL-wedstrijden in de groepsfase.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >