Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Marin verliest van Spanje, Tagliafico gelijk tegen Chili

Dit weekeinde moeten we het doen zonder Ajax. De spelers zijn uitgewaaierd over de hele wereld om voor hun land uit te komen. Razvan Marin en Nico Tagliafico kwamen al in actie. De twee Ajacieden wonnen alle twee niet.

06 september 2019 - 09:18
nico-12001
Tagliafico stond uiteraard weer in de basis bij de Argentijnen. © Pro Shots

Marin moest bij Ajax de laatste weken even een stapje terug doen, maar de middenvelder was basisklant namens Roemenië in de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Spanje. De sterkere Spanjaarden wonnen het duel met 1-2 en kwamen via een pingel op voorsprong. Wie anders dan Sergio Ramos voltrok dat vonnis. Direct na rust was Spanje wederom trefzeker, ditmaal via Paco Alcacer.

De ploeg van Marin kwam nog even terug in de wedstrijd. Floris Andone wist het net te vinden, maar Spanje bleef aan de goede kant van de score. Roemenië staat nu vierde in de groep en heeft zeven punten verzameld in vijf wedstrijden.

Tagliafico speelde met zijn land tegen Chili, al betrof het hier een oefenpot. De Ajacied startte in de basis en werd een kwartier voor tijd naar de kant gehaald. Gescoord werd er niet in Los Angeles, dus na negentig minuten kon een 0-0-gelijkspel worden bijgeschreven in de geschiedenisboeken.

Over vier dagen staat het volgende oefenduel op het programma. Dan treden Tagliafico en zijn ploegmaten aan tegen Mexico.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >