Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie opstappen PSV-uit

We maken ons op voor de moeilijkste wedstrijd van het jaar. En tijdens die uitdaging kan Ajax alle steun gebruiken. Die steun komt zondag vanaf 16.45 uur uit 1400 kelen die zich hebben verzameld in het uitvak van PSV, maar eerst moet je in Eindhoven zien te komen. Hier volgt info over de reis!

20 september 2019 - 17:16
psvuittreintjecar
Laten we hopen dat PSV-uit dit keer vrolijke gezichten oplevert. © De Brouwer

Zo'n 1400 Ajacieden maken zondag gebruik van de combitrein vanaf de Johan Cruijff Arena richting het Philips Stadion. Er zijn de laatste jaren genoeg momenten geweest waarop we snel genoeg weer terug naar huis wilden, maar laten we hopen dat het zondag anders loopt.

Het wordt wel weer een keertje tijd om een goed resultaat neer te zetten tijdens PSV-uit, want de laatste doelpuntenmaker luistert naar de naam Anwar el Ghazi. En die is toch echt al een tijdje weg. Alle beetjes helpen tijdens de topper en dus wacht het uitvak zondag een belangrijke taak.

Om die belangrijke taak te kunnen vervullen, moet je wel bijtijds aanwezig zijn bij de JC Arena. Het instappen gebeurt tussen 13.15 en 14.00 uur via ingang Noord B. Je scant je uitkaart, loopt door het poortje, wordt gefouilleerd en zet vervolgens koers naar de trein. Zoek een plekje en stap uit in Eindhoven.

Alcoholische dranken, blikjes en flesjes zijn niet toegestaan in de trein, zo lezen we. Kleine pakjes drinken mag je wel meenemen. Het is goed om te weten dat de treinen op de terugweg stoppen bij Amsterdam Bijlmer Arena en Amsterdam Centraal. De poortjes staan open, maar als je je reist vervolgt dien je wel in te checken met je OV-chipkaart.

Het kan natuurlijk ook zijn dat je je auto richting JC Arena stuurt om daar in en uit te stappen. Je kunt in dat geval kosteloos parkeren bij Borchland en vanaf daar is het zo'n tien minuten lopen richting Noord B. Zorg er wel voor dat je de boel rondom Borchland netjes achterlaat, zodat we volgende keer opnieuw het parkeerterrein mogen gebruiken.

Laten we zondag met z'n allen alles geven en Ajax naar een goed resultaat schreeuwen, tot dan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >