Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Valencia-uit

Van mandolinen in Nicosia naar sinaasappels in Valencia. Oftewel: we moeten alvast nadenken over de eerste Europese uitwedstrijd in de groepsfase van de Champions League, want de kaartverkoop staat op het punt van beginnen. Een kaartje hakt er direct stevig in.

13 september 2019 - 16:03
infoverkoopvalenciacar
Er pakken zich deze dagen donkere wolken samen boven Valencia. © Pro Shots

Het uitvak mag namelijk 69,40 euro per persoon neertellen om woensdag 2 oktober (aftrap 21.00 uur) in het fameuze Mestalla naar Ajax te kijken. Dat liegt er niet om... Er is weliswaar een maximumkaartprijs van 70 euro overeen gekomen voor uitvakken in de Champions League, maar hier zit erg weinig lucht meer naar boven.

Die hoge kaartprijs hoeft een tripje naar Valencia natuurlijk niet direct te verpesten. En als je Ajax ziet winnen vanaf de ongekende steile tribunes is alles het weer dubbel en dwars waard geweest, maar dat weet je op voorhand nooit. Desondanks hopen we dat het uitvak door 2377 Ajacieden wordt gevuld, want dat is precies hoeveel kaartjes er beschikbaar zijn.

De kaartverkoop gaat zaterdag van start voor uitkaarthouders met Europees voorrangsrecht. Je moet dit keer niet om 10.00 uur, maar om 12.00 uur klaarzitten. Waarom? Omdat de verkoop voor PSV-uit al in de ochtend staat geprogrammeerd. De overige groepen – iedere dag is er een nieuwe selectie aan de beurt – moeten wel gewoon 's ochtends al scherp zijn.

Ajax wijst er alvast op dat je op de wedstrijddag tot uiterlijk 16.00 uur je wedstrijdkaartje kunt omwisselen. Dit betekent dat je moet zorgen dat je 's middags van de partij bent in Valencia, want er kunnen geen uitzonderingen gemaakt worden voor laatkomers. Meer details over het omwisselen van wedstrijdkaartjes volgen nog, maar dan ben je hiervan alvast op de hoogte.

Een kaartje is overigens strikt persoonlijk en niet overdraagbaar. Strikt persoonlijk houdt in dat je Valencia-uit niet kunt bezoeken op een seizoenkaart/clubcard die aan een bedrijfsnaam is gekoppeld.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >