Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop PSV-uit

De topwedstrijden volgen elkaar straks in rap tempo op en dat is alleen maar hartstikke mooi. Dat is wat we allemaal willen! Er zijn weliswaar eventjes wat interlands, maar daarna gaan we weer volle bak door. Onder meer met PSV-uit. De kaartverkoop begint zaterdag.

06 september 2019 - 10:30
psv-aja-1200
Hopelijk nemen we dit keer een resultaat mee uit Eindhoven. © De Brouwer

Er geldt een verplichte treincombi vanaf de Johan Cruijff Arena, waar 1400 Ajaxsupporters gebruik van kunnen maken. Dat is namelijk het aantal kaarten dat Ajax is toebedeeld voor de topper in Eindhoven. Voor een toegangsbewijs betaal je 32,71 euro. 

De voorwaarden voor de kaartverkoop zijn duidelijk. Als je er iets voor voelt om Ajax te steunen tijdens het altijd lastige uitduel met PSV kun je zaterdag 7 september vanaf 10.00 uur een kaartje kopen. Dit geldt althans wanneer je in het bezit bent van een uitkaart met voorrang.

Mochten er nog kaartjes over zijn, dan zijn leden van SV Ajax vanaf maandag 16 september (10.00 uur) aan de beurt.

Het is voor supporters die afreizen naar Eindhoven te hopen dat Ajax een resultaat meeneemt uit de lichtstad. Dat is namelijk alweer eventjes geleden. Wat ons betreft in elk geval veel te lang geleden!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >