Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Help Lucky! Wat wil jij weten van David Neres?

Lucky is alweer druk bezig met de volgende Ajaciedjes, het Kids Clubblad voor onze kleine leden. We stellen in het clubblad vragen aan dribbelkoning David Neres. Daarbij kan Lucky best wat hulp gebruiken. Jullie hulp om precies te zijn!

19 september 2019 - 16:04
neres-1200
Misschien geeft Neres wel antwoord op jouw vraag! © Pro Shots

Neres is een uitstekende en ook wel een grappige voetballer. Maar wat weet je eigenlijk van hem? Of beter: wat zou je graag van onze aanvaller uit Brazilië willen weten? Je mag hem alles vragen wat je maar wilt.

Wat vindt hij bijvoorbeeld van het nummer 'Herres'? Naar welke muziek luistert hij? Welke kleur voetbalschoenen vindt hij mooi? Speelt hij wel eens Fifa op de spelcomputer? Pakt hij volgend seizoen weer de schaal?

Nou ja, dat soort vragen dus. Maar nu zijn jullie aan zet! Stuur je vraag in voor donderdag 26 september!

Jullie leukste vragen leggen we aan David voor en de antwoorden lees je terug in de Ajaciedjes die eind november verschijnt bij onze leden vanaf 6 jaar. Als we jouw vraag stellen, dan noemen we jou natuurlijk als vragensteller in het blad, want zo hoort dat!

Stuur jouw vraag, met je naam en lidnummer, dus snel naar kidsclub@svajax.nl.

Wil jij het Kids Clubblad ook ontvangen? Sluit je dan aan bij de Ajax Kids Club en profiteer ook gelijk van de vele andere voordelen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >