Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Carel Eiting nieuwe ambassadeur Ajax Jonge Schare!

Carel Eiting is dit seizoen de nieuwe ambassadeur van Ajax Jonge Schare. De Ajacied neemt het stokje over van zijn collega Noussair Mazraoui. Natuurlijk gingen we bij Carel langs voor een babbeltje!

13 september 2019 - 08:45
Eiting-Ajax-Jonge-Schare-1200
Als lid van Ajax Jonge Schare maak je kans op een ontmoeting met Eiting! © Pro Shots

Leden van Ajax Jonge Schare (12-18 jaar) kunnen elk seizoen gave prijzen winnen die te maken hebben met de ambassadeur van dat specifieke seizoen. Zo maken leden later dit seizoen kans op een meet and greet met de middenvelder. Als lid kun je Eiting zomaar een keertje tegenkomen tijdens een van onze evenementen.

Eiting is trots dat hij is verkozen tot de nieuwe ambassadeur en maakte tijd voor een gesprekje op De Toekomst.

Hoi Carel, onze leden van Ajax Jonge Schare kunnen meedoen aan prijsvragen waarbij ze een plekje als ballenjongen of -meisje kunnen verdienen. Ben jij wel eens ballenjongen geweest bij Ajax?
"Zeker! Als C'tje vond ik dat tof. We waren altijd vroeg in het stadion. Dan konden we voetballen in de gracht, aan de korte zijde, op zo'n klein veldje. We gingen volle bak, echt vol! Supporters vonden dat geweldig. In de rust gingen we weer, volle bak. Dat werd afgeschaft, mocht niet meer, helaas."

Veel Ajax Jonge Schareleden houden wel van een potje gamen. Ben jij een gamer?
"Misschien raar voor de Ajax Jonge Schareleden, maar ik vind ouderwets kaarten top. Klaverjassen. En backgammon. Je kunt mij altijd uitnodigen voor een FIFA 20-toernooi, maar dan ben ik vooral toeschouwer."

Hoe keek jij als jong ventje naar de Johan Cruijff Arena?
"Voor jeugdspelers is de Arena iets magisch. Als we naar het stadion liepen, was altijd mijn gedachte: ik wil later voor deze mensen in dit stadion spelen. En in de Arena zelf dacht ik: ik wil meedoen met die rondootjes bij de warming-up. En in de basis staan!"

In de tweede editie van ons magazine Ajax Life, die vrijdag verschijnt, praten we uitgebreider met Eiting. Blader snel naar pagina 65 voor het hele gesprek!

Ben jij al lid van Ajax Jonge Schare? Nee? Check dan hier alle voordelen en sluit je bij ons aan.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >