Met meer dan 125.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax Life 2: opwarmen na de interlandperiode

We staan aan de vooravond van de competitiehervatting en een nieuw Europees avontuur in de Champions League. Reden genoeg om onze leden extra op te warmen met een nieuw magazine. Ajax Life 2 valt vanaf vrijdag 13 september op de deurmat.

12 september 2019 - 16:52

Nicolas Tagliafico siert de cover van het septembernummer. De Argentijnse publiekslieveling beantwoordt in onze rubriek Vragenvuur tal van inzendingen en gaat geen enkele vraag uit de weg: van zijn hondje tot zijn toekomst ná dit seizoen.

Juan Familia-Castillo (19) verliet Ajax drie jaar geleden vroegtijdig voor een avontuur bij Chelsea. Zijn verhaal staat niet op zichzelf. In dit nummer een overzicht van negen andere Ajaxtalenten die niet op hun kans in Ajax 1 wilden wachten.

Het interview met ‘nieuwkomer’ Quincy Promes sluit daar goed op aan. Het voormalig Ajaxtalent sprong in 2008 uit de kweekvijver, maar debuteerde elf jaar later alsnog in Ajax 1. In een uitgebreid interview vertelt de ambitieuze en eerzuchtige international zijn – naar eigen zeggen – unieke verhaal.

Iemand die dit jaar zijn eigen feestje op de tribune mag vieren, is Frans Groenendaal. Op de F-side betere bekend als Opa Spoor. Hij is – samen met maatje Lola – al vijftig jaar seizoenkaarthouder en volgt Ajax op de voet. Genoeg voor een mooi verhaal met anekdotes uit de oude doos.

Met de thuiswedstrijd tegen het Franse Lille OSC in aantocht, lees je in ons speciale Champions Leaguedossier over Ajax’ eerdere openingsduels in de groepsfase. Bovendien kijken we vooruit naar de verleidelijke awayday in het machtige Mestalla-stadion van Valencia en bespreekt Jesper Grønkjær Ajax’ kansen in het tweeluik met Chelsea.

In een 84 pagina’s tellend Ajaxmagazine staat natuurlijk veel meer. Zo zijn er bijdragen van onze vaste columnisten Sonny Silooy en Arco Gnocchi en spraken we met Daphne Koster over het vrouwenvoetbal bij Ajax en de toekomst van de eredivisie.

We sluiten af met het aangrijpende verhaal van oud-doelman Piet Schrijvers. De originele ‘Beer van de Meer’ lijdt aan de ziekte van Alzheimer, maar blikt aan de vooravond van zijn te verschijnen biografie met hulp van zijn vrouw terug op een imposante loopbaan.

Wil jij deze verhalen lezen en profiteren van andere voordelen? Sluit je dan aan bij de Supportersvereniging Ajax! Ons magazine Ajax Life is niet te koop in de winkel en wordt alleen verstuurd naar leden van Ajax Life en Ajax Jonge Schare. 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2022/2023

Sluit je aan bij onze ruim 125.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >