Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Stoeltje 63: Alexandros

Ik zat achter het noordelijk zestienmetergebied, op rij drie. Als ik wat hier gebeurde zou verfilmen, dan was de hoofdrolspeler in de eerste helft Jim Carrey en in de tweede helft Morgan Freeman. De idioot en God uit Bruce Almighty, inderdaad.

14 augustus 2019 - 13:44
stoeltje63paokkeepercar

Het verbaasde me niets dat Dusan Tadic zijn eerste penalty miste. Ik vond het die eerste drie kwartier al enorm lastig om iets anders dan die energiebom te zien. Zeer afleidend. De keeper van Paok was elke seconde van de wedstrijd bezig met... tsja, met wat eigenlijk?

Als de bal aan de overkant was, stond hij warm te lopen. Op simpele ballen reageerde hij als Epke Zonderland. Hij maakte ook zo nu en dan – vanuit het niets – gebaartjes van een conducteur bij een vertrekkende trein. Bij een Nederlandse productie zou ik kiezen uit de cast van New Kids Turbo, voor zijn rol. En heus niet alleen vanwege dat kapsel.

Het is sneu dat de potentiële Griekse wereldster het zonder het allergrootste podium moet doen

Het is een prestatie van formaat om van onze eigen keeper een brave kantoorklerk te maken. In de tweede helft kwam ik weer enigszins tot rust. In gedachte zag ik André Onana met broodtrommel naar kantoor gaan om daar de hele dag administratieve werkzaamheden te doen.

Uiteraard met zijn gebruikelijke swag. Een jeugdige Morgan Freeman. Niet bepaald zoals ik hem doorgaans zie. Het had alles met zijn antagonist aan de overkant te maken.

Het is sneu dat de potentiële Griekse wereldster het dit jaar zonder het allergrootste podium moet doen. Het lot verbond hem in augustus al aan Ajax. Het leven is niet altijd even eerlijk.

Maar Alexandros Paschalakis hoeft zich volgens mij weinig zorgen te maken. Hij redt het wel. Op welk podium dan ook.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >