Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Natuurlijk is deze heerlijke foto van Tadic onze wallpaper geworden!

Tsja, sorry. We komen toch weer uit bij Dusan Tadic voor de wallpaper, hoor. Moet hij maar niet zo beslissend zijn! De Serviër schoot Ajax tegen Apoel (2-0) definitief naar de groepfase van de Champions League en dat was het startsein voor een goed feestje in de Johan Cruijff Arena!

29 augustus 2019 - 02:42
wallpaperajaapocar

Een beetje feestje zorgt voor mooie herinneringen en dat is hier zeker het geval! Waar denken we voortaan aan terug bij Apoel-thuis? Aan een flink potje zweten! Letterlijk en figuurlijk, want het kostte Ajax nog flink wat moeite om de Cyprioten aan de kant te schuiven.

Maar goed, het is gelukt. Ajax worstelde zich opnieuw door de voorronde en meldt zich – meer dan terecht – in het kampioenenbal. Heerlijk! Laten we ook niet te lang stilstaan bij hoe dat precies is gelukt, want het belangrijkste is dat onze club tot de 32 beste van Europa behoort.

Dat verdient een leuke herinnering en die hebben we ook voor je, in de vorm dus van een wallpaper. Met Tadic erop. Is vast niet erg, toch? Nou, kijk maar eens goed naar de foto... Totaal niet zelfs! Wat een heerlijke foto!

Die foto wil je toch als achtergrond van je mobiele telefoon? Nou, dat treft! Eigenlijk zijn mobiele telefoons zelfs de reden van onze wallpapers in huidige vorm, want je hoeft de wallpaper alleen maar te downloaden en vervolgens kort te installeren. En hup, de nieuwe achtergrond is een feit! Sturen jullie screenshots?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >