Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

‘Echt nieuws’ lees je in Ajaciedjes!

Het is deadlineday! Het nieuwe Ajax Kids Clubblad moet naar de drukker en de laatste puntjes moeten op de spreekwoordelijke i worden gezet. Dat terwijl Ajax vanavond een belangrijke stap moet zetten richting Champions League.

20 augustus 2019 - 14:33
promes-blog-1200

In aanloop naar dat belangrijke treffen keek ik maandagavond naar de persconferentie van Ajax. Zoals wel vaker is zo’n persbabbel ‘een moetje’ en komt er maar weinig spannends uit. De trainer houdt uiteraard zijn kaarten tegen de borst.

Voor ‘echt nieuws’ kun je daarom veel beter wachten op de nieuwe Ajaciedjes, want het Ajax Kids Clubblad staat weer vol interessante weetjes over de spelers en de trainer van Ajax.

Zo vertelt Quincy Promes in de eerste editie van het nieuwe seizoen naar welk pretpark hij het liefst gaat en welke achtbaan zijn favoriet is. Hij wordt geïnterviewd door Ajax Kids Clublid Luuk Baarsma. De achtjarige sterreporter won een gesprek met de aanvaller en onderzocht ook gelijk welke smaak schepijs Quincy het liefst van zijn hoorntje likt en welke computergame hij het gaafst vindt.

Kijk, dat lees je dus verder nergens! Kinderen zijn sowieso de beste journalisten.

Tadic spijbelde vroeger om te kunnen voetballen, maar probeert Ajax Kids Clubleden daarvan te weerhouden...

Ook Dusan Tadic spreekt vrijuit in de nieuwe Ajaciedjes. We zagen hem eind vorig seizoen dansen met de kampioensschaal. De Serviër snapte duidelijk hoe een feestje gevierd moest worden en we vonden het allemaal prachtig.

Ajaxsupportertje Matteo van Leeuwen wilde wel eens weten hoe Tadic zo goed heeft leren dansen. “Ik heb nooit echt leren dansen, maar toen ik alle blije supporters zag tijdens de huldiging kwam het opeens in me op om een maf dansje te doen.” De aanvoerder zag zichzelf later terug op televisie en dacht toen wel “eh, wat heb ik nou voor geks gedaan...”

Ook geeft Tadic op een vraag van de achtjarige Gijs Volleberg toe dat hij vroeger wel eens spijbelde om te kunnen voetballen. Best vaak zelfs, al probeert Tadic de kleine Gijs van dezelfde streken te weerhouden: “Dat moet jij niet doen hoor, Gijs! School is natuurlijk ook heel belangrijk!”

Erik ten Hag vertelde tijdens de persconferentie in aanloop naar het eerste duel met Apoel niet zo veel, in de nieuwe Ajaciedjes praat hij honderduit. In elke editie van Ajaciedjes gaat mascotte Lucky op bezoek bij de trainer. Zo weten onze lezertjes straks welke superkrachten Erik ten Hag graag zou willen hebben, wat hij doet in zijn vrije tijd en of hij wel eens heeeeel boos wordt op een van zijn spelers.

Hup en nu naar de drukker met de hele handel. De nieuwe Ajaciedjes valt vrijdag 30 augustus bij Ajax Kids Clubleden vanaf 6 jaar op de deurmat.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >