Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Zo dan! Ajax - Apoel binnen kortste keren 'voorlopig uitverkocht'

De losse kaartverkoop voor Ajax - Apoel Nicosia is hard gegaan. Keihard! Het duurde nog geen anderhalf uur of het bordje met voorlopig uitverkocht werd aan de deur gehangen. Wie weet wordt de kaartverkoop op een later moment nog hervat, maar we kunnen dit natuurlijk niet garanderen.

15 augustus 2019 - 13:53
apoelthuisuitcar
Ajax is nu al zeker van een uitverkocht huis bij Apoel-thuis. © Pro Shots

De kaartverkoop voor Ajax - Apoel heeft zich in verschillende fases voltrokken. Er is al voor de loting met Paok Saloniki gestart met de verkoop van blinde passe-partouts. Die verkoop ging niet keihard en ook leden van SV Ajax kregen daardoor volop de kans deze kaarten te kopen.

Dat is ook gebeurd. Er waren tijdens Ajax - Paok (3-2) volop leden van SV Ajax van de partij in de Johan Cruijff Arena tijdens hun eerste van twee Europese avondjes, maar het niet uitverkopen van de passe-partouts zorgde in tweede instantie voor een flinke toeloop van seizoenkaarthouders op losse kaartjes voor Apoel-thuis.

Dat is niet zo gek als je bedenkt dat Ajax woensdag de 28ste (aftrap 21.00 uur) kwalificatie voor de groepsfase van de Champions League hoopt af te dwingen. Er konden twee kaartjes per barcode worden gekocht en er is volop gebruik gemaakt van deze mogelijkheid. Zo kan het gebeuren dat de JC Arena alweer voorlopig is uitverkocht.

Het kan zijn dat er op een later moment extra kaartjes worden vrijgegeven. Dit heeft te maken met reserveringen die zijn gemaakt voor de Uefa, sponsors en de uitspelende ploeg. Als Apoel net als Paok geen volledig Europees XL-uitvak afneemt, heb je kans dat de verkoop nog wordt hervat.

Leden van SV Ajax kunnen op die manier alsnog aan de beurt komen, maar zoals al opgemerkt: er bestaan hiervoor geen garanties. Zodra wij weten dat er een tweede ronde losse kaartverkoop wordt georganiseerd, weten jullie het ook. Oftewel: via al onze kanalen zal dit nieuws worden gedeeld.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >