Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: Ajax - Apoel met of zonder 'El Sierd', er valt wat te kiezen!

Ajax staat op de drempel van de Champions League en het is vooral zaak niet over die drempel te struikelen. Beter gaat Ajax er met een grote stap overheen om vervolgens de groepsfase veilig te stellen. Voor de thuisblijvers hebben we tips om het belangrijke treffen tussen Ajax en Apoel Nicosia goed te kunnen volgen.

28 augustus 2019 - 09:34
tv-tip-apoel-1200
Beetje analyseren richting de mensen thuis. © Sjoerd Tullenaar

Ajax - Apoel wordt gezien als een echte Champions League-wedstrijd, dus je kunt vanavond gewoon terecht bij rechtenhouder Veronica. Open kanaal en alles. De bespiegelingen vooraf beginnen daar al om 20.30 uur, dus als je zin hebt in een stukje voorbeschouwen, dan weet je waar je terecht kunt. De wedstrijd zelf begint om 21.00 uur.

Als je liever commentaar hebt van Sierd de Vos, dan ben je weer bij Ziggo Voetbal aan het juiste adres. Bij de hoofdsponsor van Ajax begint de uitzending pas om vijf minuten voor de aftrap. Je kunt er dus voor kiezen om de voorbeschouwing bij Veronica te kijken en de wedstrijd bij het betaalkanaal van Ziggo. Keuzes!

Hoewel, je moet dan natuurlijk wel tegen het stemgeluid van ‘El Sierd’ kunnen. Je houdt van zijn bijzondere commentaar of je verafschuwt het. Wij kunnen er vaak wel hard om lachen, maar het goede nieuws voor de tv-kijker is in elk geval dat er wat te kiezen valt.

Als televisie kijken geen optie blijkt, is het goed te weten dat er ook legale streams beschikbaar zijn. Veronica moet een gratis variant hebben, maar we kunnen niet direct een linkje vinden op het digitale thuis… Wellicht komt deze later vandaag nog beschikbaar, dat was vorige week wel het geval.

Er is bij Ziggo sowieso een streampje te bestellen, maar daar moet je wel 3,99 euro voor inleggen. Mocht je ergens in Europa bivakkeren zonder Ierse pub om de hoek, dan is dit sowieso een prima optie.

Heb je geen televisie in de buurt, dan zijn er gelukkig altijd nog de mannetjes van de radio! Zij zitten zoals altijd enthousiast klaar bij de microfoon van NPO Radio 1. Je kunt dus ook via dit radioverslag op de hoogte blijven van de verrichtingen van de Ajacieden! Als je bijvoorbeeld onderweg bent, is dat onwijs handig, al moet je in de auto altijd een beetje opletten. Het commentaar is soms zo enthousiast, dat je de concentratie op de weg zomaar kwijt kan raken. 

Toch hopen we op uitermate enthousiast commentaar, want dat betekent dat het Ajax goed gaat.

Natuurlijk kun je op deze matchday ook op ons vertrouwen. Wij zijn de hele dag actief op deze website en tijdens de wedstrijd op social media! Volg ons via TwitterFacebook en Instagram en dan beloven we je dat je helemaal niks mist.

Misschien kom je zelfs wel dingen tegen die je niet op televisie ziet of op de radio hoort! Kan allemaal zomaar.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >