Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: met welke opstelling stel jij Europees voetbal veilig?

Ajax moet dinsdagavond Europees voetbal veilig zien te stellen. Paok Saloniki komt op bezoek in de Johan Cruijff Arena en om wederom een succesvol Europees avontuur aan te gaan, moeten de Grieken worden verslagen. Hoe ziet jouw ideale opstelling eruit?

12 augustus 2019 - 16:20
Copyright-ProShots-4089420
Wie staat er bij jou in de punt van de aanval? © Pro Shots

De basiself van Erik ten Hag begint langzamerhand vorm te krijgen. De nieuwe aankopen beginnen het Ajaxspelletje te snappen en de internationals hebben al wat wedstrijdritme opgedaan. Toch hangen er boven bepaalde posities ook nog altijd vraagtekens.

Zo is de spitspositie iedere wedstrijd weer een onderwerp van discussie. Gun jij Kasper Dolberg nog een kans om zichzelf te bewijzen, of kies je liever voor Dusan Tadic of Klaas Jan Huntelaar in de punt van de aanval? Verder valt er op het middenveld ook genoeg te kiezen. Daley Blind kan prima uit de voeten als controleur, maar misschien bevalt het experiment met Lisandro Martinéz jou wel beter.

We leggen de bal even in jouw hoek, want als je onze app downloadt, kun je je ideale opstelling maken. Kies voor het tabblad ‘de tribune’ en selecteer de wedstrijd tegen Paok om daarna de spelers naar hun gewenste positie te slepen.

Zodra je elf namen hebt genoteerd, kun je jouw opstelling via social media delen met #tenhagself. Zie ook het voorbeeldje hieronder. Daarna is het een kwestie van lekker discussiëren met medesupporters over jouw ideale basiself.  

https://twitter.com/Chxvan/status/1160284185707393030

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >