Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Spontane afterparty op omloop Noord na veiligstellen groepsfase CL!

Was het warm in de Johan Cruijff Arena toen Ajax en Apoel Nicosia met elkaar uitvochten wie beslag zou leggen op groepsfase Champions League? Oh jazeker, het was zelfs snikheet in het stadion. Maar na de 2-0-zege was het prettig feestvieren in de hitte en zo geschiedde!

29 augustus 2019 - 09:48
afterparty-1200
Na de openingstreffer van Álvarez ging het dak er al aardig af! © Pro Shots

Het dak van het stadion was dicht en de temperatuur in de Arena tikte de miljoenmiljard graden aan. Hoewel, dat was de gevoelstemperatuur, zeg maar. Toch weerhield het supporters niet om hun club hartstochtelijk te steunen. Deze horde nemen we samen, spelers en supporters, zo was het gevoel.

Precies dat gebeurde ook en daar viel uiteindelijk ook helemaal niks op af te dingen. Toch bleef het erg lang spannend, maar na de 2-0 van Dusan Tadic kon figuurlijk het dak er eindelijk af. De mooie treffer van de aanvoerder voelde als een bevrijding. Het kon niet meer misgaan.

De spanning bij veel supporters moest er na afloop duidelijk uit, zo blijkt uit onderstaande beelden. Warm of niet, er werd nog even doorgefeest. Op de omloop van tweede ring noord werden doekjes opgehangen en brak een spontane afterparty los. Zingen, springen, alles. Voor wie? Voor Ajax Amsterdam!

Ook op weg naar de uitgang galmde het lekker in de trappenhuizen. We schuiven weer aan bij de elite van Europa. Dat voelt goed. Als thuiskomen bijna. Dat mogen anderen dan weer arrogant noemen. Vinden we prima!

We proefden vorig jaar hoe heerlijk de Champions League kan smaken en smachten naar nog meer moois. Hoe heerlijk is het dat je vanavond naar de loting kunt kijken en dat Ajax in één van de balletjes zit?

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >