Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oproep: op tijd de Arena in om Ajax volle bak te steunen!

We hoeven niemand de belangen uit te leggen. Iedereen weet wat er vanavond op het spel staat in de return tegen Apoel Nicosia. Met de gevaarlijke 0-0 van een week eerder, is het zaak dat Ajax veel beter voor de dag komt, volle bak gesteund door een kolkende Johan Cruijff Arena.

28 augustus 2019 - 07:54
tijd-stadion-in-1200
De motor moet vanavond al ruim op tijd worden opgestart! © Sjoerd Tullenaar

Erik ten Hag zei dinsdag dat zijn spelers vorig jaar proefden aan het miljoenenbal en dat ze niks liever dan op herhaling willen. Dat geldt natuurlijk net zo goed voor ons als supporters. Wij hebben er ook aan geproefd en godallemachtig, wat smaakte het lekker. Meer. Meer. Meer.

Daarvoor moet Apoel wel terzijde worden geschoven. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan en het spel zal stukken beter moeten dan op Cyprus. Ajax weet zich ditmaal echter gesteund door het thuispubliek. En we weten allemaal hoe een volle Johan Cruijff Arena tegenwoordig kan klinken. De wisselwerking tussen publiek en spelers kan voor een magisch avondje zorgen.

En precies dat is wat er vanavond verwacht wordt. De spelers hebben de steun van het eigen publiek vanavond nodig. Keihard. Onvoorwaardelijk.

Op diverse supportersplatformen lezen we dan ook oproepen om op tijd het stadion in te gaan om de ploeg al tijdens de warming-up een hart onder de riem te steken. Het supportershome is open vanaf 17.00 uur.

Ultras Amsterdam schrijft op Instagram: “Iedereen op het veld en de tribunes is zich ervan bewust dat de belangen van de wedstrijd enorm zijn. Wij op de tribune zullen er alles aan doen om de groepsfase van de Champions League te bereiken. De motor op de tribune zal een klein halfuur voor de wedstrijd al warmdraaien. Draadjes gaan los, kortsluiting veroorzaken en de tribunes laten trillen. SING LOUD, SING PROUD!”

Het eerste fluitsignaal klinkt om 21.00 uur.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >