Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Doe je eigen CL-loting en koppel Ajax aan drie tegenstanders!

Ja hoor, het kan weer! Het is tijd om balletjes te husselen! En wat is nu leuker dan daar de hele dag naar uitkijken? Nou, misschien wel het verrichten van je eigen Champions League-loting! Dat kan, want er zijn technisch kundige mensen die hier een heuse simulator voor hebben gebouwd.

29 augustus 2019 - 00:30
lotingzelfdoencar
Dest is net zo blij als de gemiddelde supporter met het CL-startbewijs! © Pro Shots

We moeten tot 18.00 uur wachten voordat de ceremonie rond de loting voor de groepsfase eindelijk van start gaat en zelfs dan duurt het nog een tijdje voordat het eerste balletje wordt getrokken, maar we hebben een prima optie gevonden om tenminste een beetje tijd te doden.

Verricht lekker je eigen loting! Het is flink klikken vanwege alle regeltjes die de Uefa door de jaren heen heeft bedacht, maar dan heb je uiteindelijk ook wat! En Ajax is van de partij, dus wat maakt het ook allemaal uit? Loot gewoon lekker zelf, laat de Gianni Infantino in je helemaal los!

Wie weet schop jij het dan ook tot voorzitter van de Fifa, maar dat is iets voor later. Er moeten eerst drie tegenstanders voor Ajax uit de koker komen rollen. Aangezien de kampioen zich in pot 2 heeft gevoetbald, kan het alle kanten op met de trekking.

Wordt het een gemakkelijke loting met volop uitzicht om te overwinteren of moeten de Ajacieden serieus aan de bak om een plekje bij de eerste twee veilig te stellen? Dat laatste sowieso, maar jullie begrijpen wat we bedoelen. Het zou mooi zijn als Ajax echt van een voordeeltje kan genieten.

Goed, het is hoog tijd om jouw eigen lotingskills aan te spreken! Delen jullie een screenshotje met ons om het resultaat te delen en de virtuele kansen van Ajax te bespreken? Kom maar door, hoor!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >