Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax komt met seizoenkaart voor Jong Ajax

De seizoenkaarten voor de thuisduels van Ajax in de Johan Cruijff Arena waren in no-time uitverkocht, maar voor supporters die misgrepen, introduceert Ajax iets nieuws. Het is vanaf heden namelijk mogelijk om een seizoenkaart voor Jong Ajax aan te schaffen.

03 augustus 2019 - 10:42
DeToekomst
Voor 75 euro heb je een eigen plekje op De Toekomst. © Pro Shots

Jong Ajax trapt op vrijdag 9 augustus op bezoek bij TOP Oss af voor een nieuw seizoen in de Keuken Kampioen Divisie. Tien dagen later speelt de ploeg van Mitchell van der Gaag tegen NEC de eerste thuiswedstrijd op sportpark De Toekomst.  

De kaartverkoop voor deze wedstrijd en de andere thuisduels in de eerste competitiehelft gaat binnenkort van start. Als je geïnteresseerd bent in alle thuiswedstrijden van Jong Ajax, kun je naast losse kaarten nu ook kiezen voor een seizoenkaart voor het beloftenelftal.

Voor 75 euro heb je gedurende het hele seizoen je eigen plekje op De Toekomst. Je neemt dan plaats op een van de drie achterste rijen van vak A. Als je regelmatig een wedstrijd van Jong Ajax bezoekt, doe je er goed aan om na te denken over een seizoenkaart. Deze zijn namelijk 20 procent voordeliger ten op zichte van losse kaarten.

Het is tot en met woensdag 7 augustus hier mogelijk om een seizoenkaart voor Jong Ajax aan te schaffen. Als je toch liever losse thuisduels bezoekt, kun je vanaf donderdag 8 augustus 10.00 uur terecht in de online ticketshop van Ajax. Een los kaartje kost vijf euro.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >