Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax gaat heerlijke groepsfase van de Champions League tegemoet!

Ajax gaat gewoon een ontzettend leuke groepsfase van de Champions League spelen. Die conclusie kunnen we trekken na het husselen van de balletjes in Monaco. De ploeg van Erik ten Hag neemt het op tegen Chelsea, Valencia en Lille OSC.

29 augustus 2019 - 18:58
clloting1920car
Wij hebben alweer veel zin in drie Europese avondjes! © Pro Shots

De loting is op het oog minder zwaar dan vorig seizoen, maar dat is natuurlijk slechts schijn. Laten we niet vergeten dat er een heleboel is veranderd bij Ajax en laten we ook niet vergeten dat er een jasje is uitgedaan. De Ajacieden moeten weer groeien in het seizoen.

Die mogelijkheid lijkt het ook te krijgen, want met Chelsea, Valencia en Lille worden de echte kanonnen ontlopen. Het had een stuk slechter gekund, zullen we maar zeggen. Niet dat dit garanties biedt op het één of ander, maar toch.

We lijken weer drie heerlijke Europese avondjes tegemoet te gaan in de Johan Cruijff Arena en met de uitwedstrijden is het ook dik voor elkaar. Prima allemaal. Laat maar komen, kom maar op en we hebben er zin in!

Wat springt eruit zo op het eerste oog? Ajax en Chelsea namen het in Europees verband nog niet eerder tegen elkaar op, er volgt een weerzien met Jasper Cillessen en het relatief onbekende Lille, dat knap tweede werd in de Franse competitie.

Meer informatie over het speelschema kwam later op de avond eindelijk los. We moesten er tot een uur of 22.00 op wachten, maar toen kwam er witte rook vanuit de Uefa. Ajax opent met een thuiswedstrijd tegen Lille en sluit ook af voor eigen publiek, tegen Valencia.

Info over de kaartverkoop verwachten we pas morgen. Als je wilt, kun je ervoor kiezen om je in de tussentijd aan te sluiten bij SV Ajax. Onze leden krijgen voorrang tijdens de kaartverkoop.

 • Dinsdag 17 september om 21.00 uur: Ajax - Lille
 • Woensdag 2 oktober om 21.00 uur: Valencia - Ajax
   
 • Woensdag 23 oktober om 19.00 uur: Ajax - Chelsea
 • Dinsdag 5 november om 21.00 uur: Chelsea - Ajax
   
 • Woensdag 27 november om 21.00 uur: Lille - Ajax
 • Dinsdag 10 december om 21.00 uur: Ajax - Valencia

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

 • Voorrang bij kaartverkoop

 • Tijdens evenementen dichtbij spelers

 • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >