Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Veltman en andere Ajacieden spelen hoofdrol in nieuwe intro CL

Ajax moet zich eerst nog maar zien te plaatsen, maar enkele spelers hebben wel al een hoofdrol gekregen in het nieuwe promofilmpje van de Champions League. Die introvideo wordt getoond voor ieder officieel momentje of bij de start van een nieuwe uitzending.

18 juni 2019 - 16:58
ajaxclintrocar
Wat was het fijn hé, toen Tadic de 0-3 maakte tegen Real?! © Pro Shots

Waarom we het op 18 juni al over de Champions League hebben? Nou, de eerste lotingen voor de voorronde zijn alweer verricht. Let wel, we hebben het hier over de editie van 2019/2020. Voor je het weet, rolt de bal alweer. Zo mag Celtic aantreden tegen FK Sarajevo.

Als de Schotse aanhang straks klaar zitten om Celtic te bekijken, wordt de uitzending op televisie voorafgegaan door een promovideo. En in dit introfilmpje, verzegeld van de bekende hymne, komt flink wat Ajax voorbij. Er waren natuurlijk ook genoeg hoogtepunten om uit te kiezen!

We vragen ons alleen af of Joël Veltman zo blij is met de rol die de Uefa hem heeft toegedicht. Het filmpje begint namelijk met Veltman die tijdens Ajax - Juventus (1-1) wordt gepoort door Douglas Costa, die tijdens zijn invalbeurt voor veel gevaar zorgde.

Gelukkig is het kort daarna tijd voor fraaier beeld! We zien vanuit de rug van Dusan Tadic hoe hij voor de 0-3 zorgt in Bernabéu. Je weet wel, het doelpunt waarna we nog minuten in spanning zaten vanwege de VAR en een bal die wel of niet over de zijlijn was.

En ook na die twee momenten is het nog niet klaar, want er volgt nog een derde. We zien Cristiano Ronaldo raak koppen. Maar goed, dat kunnen we hebben, want ondanks die rake kopbal was Ajax in het vervolg van het tweeluik te sterk voor Juventus en werd de halve finale gehaald.

Afijn, we weten hoe dat afliep... Wat overeind blijft, is dat Ajax indruk heeft gemaakt en heel Europa ervan smulde wat de ploeg van Erik ten Hag liet zien. De hoofdrol in dit filmpje zegt genoeg, al blijft het jammer dat Liverpool uiteindelijk de cup met de grote oren mocht liften.

https://twitter.com/rorysalad/status/1140972775731081216?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1140972775731081216&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.vtbl.nl%2Fvideo%2Fartikel%2F4750491%2Fknullige-rol-veltman-nieuwe-intro-video-champions-league

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >