Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Volop genieten tijdens Ajax Kids Tour op sportpark De Toekomst

Een dag nadat Ajax de halve finales van de Champions League had gehaald, genoten leden van de Ajax Kids Club na tijdens de Ajax Kids Tour op sportpark De Toekomst. Lekker voetbalspelletjes doen met andere Ajaciedjes, dat is toch heerlijk? We maakten foto's. Veel foto's!

18 april 2019 - 11:31

De sfeer was natuurlijk hartstikke goed op het trainingscomplex van Ajax in Amsterdam. Ajax haalde een dag eerder de halve finale van de Champions League, dus we zagen ruim 400 Ajaciedjes toch een partij supertrots zijn!

Ze raakten niet uitgepraat over de knappe prestatie van hun Ajax! Dat begrijpen we best!

Maar ze kwamen natuurlijk om te voetballen en precies dat gebeurde ook! Lekker voetballen en plezier hebben. Daar gaat het om bij de Ajax Kids Tour. En plezier was er. Volop zelfs!

Onze leden van de Ajax Kids Club kwamen aan met mooi gepoetste voetbalschoentjes. Een bonte verzameling van Ajaxshirtjes, uit en thuis. Natuurlijk was Lucky ook van de partij. De Ajaxlynx deed zelfs mee aan de warming-up!

Goed, dan is het nu tijd voor de foto’s. Kijk maar snel! Ze zijn gemaakt door Pro Shots.

Wil je ook eens meedoen aan een Ajax Kids Tour? Hou dan www.ajaxkidstour.nl in de gaten. Op maandag 29 april begint bijvoorbeeld de inschrijving voor de Kids Tour in het Olympisch Stadion. Daar wil je als lid van de Ajax Kids Club ook zeker bij zijn! Nog geen lid? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >