Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Heerlijke Ajax Kids Tour bij Only Friends in Amsterdam!

Wat hebben we genoten van de Ajax Kids Tour op bezoek bij Only Friends in Amsterdam. Lekker voetbalspelletjes doen met andere Ajaciedjes, dat is toch heerlijk? En dat onder een heerlijk lentezonnetje. We maakten foto's. Veel foto's!

08 april 2019 - 11:12
akt-only-friends-1200

In alle vroegte kwamen ze al aan hoor: onze leden van de Ajax Kids Club met mooi gepoetste voetbalschoentjes. Een bonte verzameling van Ajaxshirtjes, uit en thuis. Natuurlijk was Lucky ook van de partij. De Ajaxlynx deed zelfs mee aan de warming-up, al scheen het zonnetje zo erg dat je vanzelf warm werd!

We waren dit keer te gast op het prachtige complex van Only Friends in Amsterdam. Een supertoffe plek. Een plek waar kinderen en jongeren met een lichamelijke of verstandelijke beperking of een chronische ziekte van harte welkom zijn om te komen sporten. Ook leden van Only Friends deden gezellig mee aan de Ajax Kids Tour.

Lekker voetballen en plezier hebben. Daar gaat het om bij de Ajax Kids Tour. En plezier was er. Volop zelfs! Leuke voetbalspelletjes werden afgewisseld met een kijkje in de spelersbus van Ajax. Die stond namelijk ook geparkeerd, dus het was gaaf om eens een kijkje te nemen waar Hakim Ziyech, Dusan Tadic en Andre Onana altijd zitten.

Wil je ook eens meedoen aan een Ajax Kids Tour? Hou dan www.ajaxkidstour.nl in de gaten. Op maandag 29 april begint bijvoorbeeld de inschrijving voor de Kids Tour in het Olympisch Stadion. Daar wil je als lid van de Ajax Kids Club ook zeker bij zijn! Nog geen lid? Sluit je dan snel aan!

Mooi, dan is het nu tijd voor foto's, die zijn gemaakt door onze fotograaf De Brouwer.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >