Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax Kids Tour in Olympisch Stadion Amsterdam

Op zaterdag 18 mei zijn we met de Ajax Kids Tour op bezoek in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Daar kun je als lid van de Ajax Kids Club meedoen aan de tofste voetbalspelletjes.

05 april 2019 - 12:17
AKT-1200-olympisch

Het inschrijfformulier vind je vanaf maandag 29 april 14.00 uur op deze pagina. De tijden voor de Ajax Kids Tour op deze voor Ajax heilige grond zijn als volgt: we beginnen om 9.30 uur en zijn om 12.30 uur klaar.

Als lid van de Ajax Kids Club (6 tot 12 jaar) kun je gratis meedoen aan de Ajax Kids Tour en dat is supergaaf! We hebben plek voor 144 leden van de Ajax Kids Club.

In 2,5 uur doe je onder begeleiding van echte trainers een heleboel toffe voetbalspelletjes. Plezier staat voorop en daarom is mascotte Lucky natuurlijk ook van de partij.

Meestal verzorgt onze trouwe mascotte die de warming-up. En dat is nodig, want de spiertjes moeten goed opgewarmd zijn voor alle toffe voetbaloefeningen die je gaat doen.

En na afloop krijg je een superstoer Ajax Kids Tour diploma met jouw naam en de handtekening van Lucky erop. Die kun je dan een mooi plekje geven.

Ook sturen we alle deelnemertjes een link waarmee ze de foto’s kunnen downloaden die die dag zijn gemaakt. Mooi voor in je fotoboek of voor op je Insta.

Hou www.ajaxkidstour.nl in de gaten voor updates!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >