Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Overstap Marin van Standard naar Ajax nu ook officieel

Ajax is alvast een speler rijker voor seizoen 2019/2020: het gaat om Razvan Marin! De Roemeen komt na dit seizoen over van Standard Luik, dat mede dankzij de impulsen van de middenvelder nog kansrijk is voor de Belgische titel. Marin tekent voor vijf seizoenen.

04 april 2019 - 17:48
marinrondcar
Je ziet Marin hier op de voorgrond. Er zit een goede kop op! © Pro Shots

De komst van de 22-jarige Marin is als een cadeautje dat slechts nog hoefde te worden uitgepakt, want we wisten al wat er zat verstopt. De speler werd één-op-één genoemd als opvolger van Frenkie de Jong, maar het is altijd moeilijk om te reppen over nieuwe speler X.

De verhalen die we horen over de rechtsbenige Marin zijn best wel positief. We zijn dus benieuwd wat hij te bieden heeft als de overgang naar Amsterdam komende zomer echt gestalte krijgt.

De middenvelder kostte 12,5 miljoen euro en is daarmee zeker geen koopje, maar wie is het op het toppunt van de huidige gekte in de voetballerij nu nog wel? Marin doorliep als pupil de voetbalschool van Gheorge Hagi en speelde bij FC Viitorul Constanța.

Standard plukte hem in de winter van 2017 weg uit zijn thuisland, dus je kunt best stellen dat Marin snel behoorlijke stappen aan het zetten is. De Roemeen kwam inmiddels ook al vijftien keer uit voor de nationale ploeg.

Marin ligt bij Ajax vast tot de zomer van 2024.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >