Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

JC Arena neemt nieuwe bar tweede ring oost in gebruik

De verbouwing is achter de rug en de nieuwe, verbrede omloop van de tweede ring oost is al een tijdje in gebruik. Maar de Johan Cruijff Arena zette rond Ajax - Fortuna Sittard (4-0) de kers op de taart. De nieuwe bar werd in gebruik genomen. En wat voor bar!

11 maart 2019 - 14:13
nieuwebarcar

Het is natuurlijk niet zo dat er op de nieuwe omloop geen bier vloeide, maar het kan nu echt niet meer op. Wie wordt er niet vrolijk van een nieuwe bar, waar je bij een wedstrijd van Ajax een natje en een droogje kunt halen?

Er is tegenwoordig alle ruimte op de nieuwe tweede ring en die ruimte is uitstekend benut, door een enorme bar te plaatsen. Wij kunnen ons niet direct een bar bedenken van vergelijkbare grootte, in een voetbalstadion dan tenminste.

Er zijn plannen om nog veel meer te verbouwen in de Johan Cruijff Arena. Dat is niet direct iets voor volgende week, maar wie weet verschijnt er te zijner tijd ook bij jou in de buurt wel zo’n bar. Klinkt best als een goed idee, toch?

Om de ingebruikname van de bar te vieren, werd ook zondag nog eens een voetbalquiz georganiseerd. Het kon dus allemaal niet op. Die voetbalquiz krijgt geen herhaling als PEC Zwolle woensdag op bezoek komt, maar hopelijk kan er wel opnieuw worden geproost op een driepunter!

Met dank aan Arjan Molenaar voor de foto’s!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >