Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Leuke verrassingen van Lucky voor onze kleinste Ajaxsupportertjes!

Hoi! Hou je brievenbus deze dagen goed in de gaten, want bij Ajax Kids Clubleden tot en met 5 jaar ploffen superleuke Ajax-verrassingen op de deurmat!

06 maart 2019 - 12:17
lucky-1200
Stapels enveloppen liggen klaar voor onze kleinste fans! © Ajax Kids Club

Hopelijk passen alle cadeautjes door de brievenbus, want niet iedereen krijgt hetzelfde en het ene pakje is iets groter dan de ander. Wat er allemaal in Lucky's postzakken zit? Dat vertellen we hieronder!
 
Onze allerjongste Baby leden (0 tot 1 jaar) krijgen een voorleesboekje over Lucky met de titel 'Slaap lekker Lucky'. Want goed uitrusten is goed, zeker als je zo veel voetbalt als Lucky!
 
Debutantjes (1 tot 4 jaar), krijgen het verhalenboekje 'Ik ben Lucky'. Onze trouwe mascotte stelt zich in het boekje aan je voor en vertelt waar hij woont. Ook maak je kennis met zijn goede vriend Donny Duif. 

Debutantjes die bovenstaand boekje vorig jaar al hebben gehad, krijgen een heel nieuw avontuur toegestuurd. Zij krijgen het 'Lucky speelt verstoppertje' verhalenboekje. In dit boekje maak je kennis met nog veel meer vriendjes van Lucky. Denk maar aan Matthijs Muis, Kasper Kat en Frenkie Vos!
 
Voor onze Dribbelaartjes (4 en 5 jaar) hebben we toffe Lucky puzzels laten maken. In het doosje vind je vier puzzels en de ene puzzel is lastiger dan de ander. Gewoon makkelijk beginnen met de grote stukjes en eindigen met de moeilijkste puzzel. Dan komt het vast allemaal goed.
 
Heel veel plezier met de cadeautjes. 
 
Wij gaan er vanuit dat alle presentjes uiterlijk vrijdag 8 maart zijn bezorgd. Mocht je nou niks hebben ontvangen en hier wel recht op hebben, stuur dan een mail met naam en lidnummer naar kidsclub@svajax.nl. Dan kijken we wat er aan de hand is.
 
Ook lid worden van de Ajax Kids Club? Check snel alle voordelen en sluit je dan snel aan! We hebben nu zelfs een gaaf actietarief, kids van 0 tot 4 jaar betalen maar 5 euro tot einde seizoen en kinderen van 4 tot 12 jaar maar 7,50 euro!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >