Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win setje kaarten voor VIP Tour by Night in Johan Cruijff Arena!

Een stadiontour meemaken in het donker met toffe lichteffecten? Dat kan, want de Johan Cruijff Arena organiseert op derde kerstdag weer speciale rondleidingen in ‘sprookjesachtige sferen’. Wij mogen twee kaarten weggeven aan Ajax Life-leden.

16 december 2019 - 15:54
tour-by-night-arena-1200
Is dit de JC Arena? Oh jazeker! © Johan Cruijff Arena

Om kans te maken op een setje kaarten kun je hier meedoen met de winactie. Je kunt meedoen tot en met woensdag 18 december. De Johan Cruijff Arena neemt daarna contact op met de winnaar. In totaal geeft het stadion veertien plekken weg, waarvan er twee zijn gereserveerd voor onze leden.

Veel Ajaxsupporters hebben vast al eens een stadiontour gedaan, waarbij je op plekken in het stadion komt die normaal gesproken niet toegankelijk zijn. Denk aan de kleedkamers, de persruimtes, dug-outs, de spelerstunnel, de opkomst bij de klassieker met virtual reality en de galery of fame.

De Arena organiseert de 'Tour by Night' op vrijdag 27 december. Tijdens deze speciale rondleiding beleef jij het Ajaxstadion in de avond en krijg je een uniek kijkje achter de schermen. De tour start om 18.30 en duurt ongeveer een uur.

Je gaat volgens de Arena genieten van een geweldige en speciaal hiervoor gemaakte lichtshow. Het stadion zal helemaal donker zijn en op onverwachte locaties vind je bijzondere lichteffecten. Als afsluiter krijg je nog een drankje en ontvang je een goodiebag.

Wil je niet meedoen aan de prijsvraag, maar gewoon kaarten kopen voor een van de rondleidingen die de Arena aanbiedt? Dan kan ook. Je kunt kaartjes hier bestellen. Je komt dan op de pagina met de verschillende rondleidingen en daar staat ‘Tour by Night’ ook tussen.

Weet dan dat je als lid van Supportersvereniging Ajax sowieso 25 procent korting krijgt op de reguliere stadiontour.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >