Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - Willem II!

Het voelt misschien niet als de belangrijkste wedstrijd van het jaar, maar vergis je niet. Ajax gaat vrijdag op tegen Willem II en niet alleen staan de Tilburgers op een mooie vierde plek. Nee, ze verkeren ook nog eens in goede vorm. Wil jij Ajax naar de winst schreeuwen? Doe mee aan onze prijsvraag!

02 december 2019 - 16:48
prijsvraag1920ajawilcar
Er is veel veranderd sinds het kampioensduel van 2012/2013. © Pro Shots

De thuiswedstrijd tegen Willem II heeft een wat groter, achterliggend belang met het oog op het staartje van 2019. Ajax speelt nog een paar wedstrijden en onder meer de topper tegen AZ komt eraan. Om daar frank en vrij te kunnen voetballen, is een overwinning op de Tilburgers gewenst.

De Ajacieden zijn momenteel zes punten los en hebben ook een prachtig doelsaldo, maar we zagen zondag wat er gebeurt als aandacht en concentratie verslappen... Dan kun je zomaar op een 2-0-achterstand komen. Er was nu tijd genoeg om zaken recht te breien, maar dat is er niet altijd.

Alleen al daarom is het van belang dat de koploper vrijdag – jazeker, vrijdag 6 december – eens te meer een reguliere overwinning boekt. Wij verloten elf setjes kaarten voor deze wedstrijd en als je wint, mag je dit best als een soort Sinterklaascadeautje beschouwen. Hou er rekening mee dat de aftrap om 20.15 uur staat geprogrammeerd.

Ajax kan vrijdag officieus herfstkampioen worden, maar in 2013 werd na het treffen met Willem II de echte schaal uitgereikt. Wie maakte tijdens dit kampioensduel het laatste doelpunt?

Je krijgt tot woensdag 13.00 uur om het juiste antwoord in te sturen. We nemen kort na de deadline contact op met de winnaars. In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Wil jij volgende keer ook meedoen aan zo’n toffe prijsvraag? Sluit je aan bij SV Ajax!

[gravityform id="423" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >