Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Prijsvraag

Win kaartjes voor Ajax - Valencia!

Ajacieden beleven een prachtige eerste seizoenshelft. Het wordt nu zaak om die glans te behouden, want er staan wat belangrijke wedstrijden op stapel. We kijken niet alleen naar de eredivisie, maar ook zeker naar de Champions League. Het is tijd om kaartjes te verloten voor Ajax - Valencia!

02 december 2019 - 17:26
prijsvraag1920ajavalcar
Hopelijk brengt Ajax ons tegen Valencia opnieuw in extase! © De Brouwer

Het treffen tussen Ajax en Valencia is de afsluitende wedstrijd in de groepsfase, maar je kunt 'm net zo goed beschouwen als de eerste wedstrijd van de knockout-ronde. Waarom? De ploeg van Erik ten Hag mag niet verliezen, want in dat geval is het einde oefening op het allermooiste podium...

Ajax pakte tot dusver zeven van de tien punten buitenshuis, maar dat klinkt dramatischer dan het is. Dit wordt namelijk de derde thuiswedstrijd en tot dusver werd gewonnen van Lille OSC (3-0) en nipt verloren van Chelsea (0-1). Nipt verliezen is dinsdag 10 december (aftrap 21.00 uur) tegen Valencia dus geen optie.

Alhoewel, er bestaat ook nog een scenario waarbij Chelsea niet tot winst komt. Maar dit scenario vergeten we voor het gemak. Ajax moet het gewoon lekker zelf doen. Zoals Lisandro Martínez in Lille al opmerkte: wij gaan vol voor de winst. Buiten dat is Ajax ook helemaal niet gemaak om op een remise te gokken.

Kortom, het belooft stiekem toch een enigszins spannend Europees avondje te worden in de Johan Cruijff Arena. En een avondje waarop Ajax dus aan de goede kant van de score moet blijven om door te stoten vanuit groep H. Als jij bereid bent om vocaal alles te doen om Ajax te ondersteunen, zien we jou graag onze prijsvraag winnen.

Ajax kwam in de enige eerdere thuiswedstrijd tegen Valencia op achterstand, maar wie zorgde verderop in het duel voor de belangrijke gelijkmaker?

Je krijgt tot donderdag 23.59 uur om het juiste antwoord in te sturen. We nemen kort na de deadline contact op met de winnaars. In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Wil jij volgende keer ook meedoen aan zo’n toffe prijsvraag? Sluit je aan bij SV Ajax!

[gravityform id="424" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >