Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel topper tegen AZ en meer in onze SV Ajax-poule!

Er staat weer een weekeinde vol voetbal voor de deur, met als hoogtepunt de eredivisietopper tussen AZ en Ajax. Laat jouw voetbalverstand de uitslagen voorspellen via onze SV Ajax-poule en maak iedere maand kans op toffe prijzen!

14 december 2019 - 12:56
Copyright-ProShots-2985515
Weet Tadic weer eens het net te vinden? © Pro Shots

Net als vorig seizoen bieden SV Ajax en Poules jou weer de kans om toffe prijzen binnen te slepen. Daar moet je natuurlijk wel eerst wat voor doen, namelijk je voorspelling loslaten op de wedstrijden die Ajax speelt en de spelers die het net vinden. Dit keer is het tijd om in je glazen bol te kijken voor het uitduel met AZ!

Het gaat niet alleen om duels van Ajax, maar om alle wedstrijden die deel uitmaken van een speelronde in de eredivisie. Als je een beetje serieus punten wilt scoren, stuur je ook jouw verwachtingen in voor de overige wedstrijden. Het duel tussen sc Heerenveen en Willem II kun je helaas niet meer proberen te voorspellen, omdat die wedstrijd al is gespeeld.

Je doet het niet voor niks, want er vallen zaken te winnen. Oh jazeker! Je maakt iedere maand namelijk kans op een setje kaartjes voor een thuiswedstrijd van Ajax en de winnaar van het klassement krijgt zelfs een gesigneerd Ajaxshirt! Zo hebben we nog wel meer prijzen liggen, kunnen we alvast beloven. Als je vanavond voor 18.30 uur de uitslagen invult, zit je goed.

Lijkt het je leuk om mee te doen? Het werkt als volgt: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad). Het wijst zich vanzelf. Je kunt je aanmelden op basis van je lidnummer. Als je vorig jaar al meedeed, moet je je even opnieuw aanmelden. Als je van achter je pc wilt meedoen, maak je gebruik van ajaxlife.poules.com.

Succes!

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >