Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: mis niks van ontknopingen Youth én Champions League!

Hoe zit het met jouw wedstrijdspanning? Ben je relaxed of stuiter je inmiddels alle kanten op? Zit je in het stadion of blijf je thuis? Hoe dan ook, je hoeft helemaal niks te missen van de zinderende ontknoping van groep H. Check onderstaande tips en beleef alles live mee!

10 december 2019 - 10:37

Een goed diner verdient een fraai voorgerecht, nietwaar? Nou, met Ajax onder 19 in de Uefa Youth League is daar zeker sprake van! Je kunt live meekijken naar het laatste groepsduel voor de jongelingen. De ploeg van John Heitinga is al verzekerd van overwintering in het toernooi.

Tegen de leeftijdsgenoten van Valencia kan het groepswinst veiligstellen en van die actie hoef je niks te missen. Ajax zendt het duel uit via diens YouTube-kanaal. De aftrap op sportpark De Toekomst is stipt om 14.00 uur.

Onder 19 kunnen we met een ontspannen gemoed volgen, want ja, plaatsing is een feit. Veel minder ontspannen leven we toe naar die aftrap om 21.00 uur. Dan moet Ajax 1 het goede voorbeeld van de Ajaxtieners in de Youth League volgen. Winst of een gelijkspel en dan is het feest. Bij verlies is Ajax afhankelijk van wat er in Londen gebeurt bij Chelsea - Lille.

Ajax - Valencia wordt uiteraard gespeeld in een stijf uitverkochte en ongetwijfeld kolkende Johan Cruijff Arena. Kolken doet het ernaast in de Ziggo Dome ook, waar supporters de ontknoping via de Viewing Party volgen op het grote scherm. In Pathé Arena is het duel eveneens te volgen op het grote scherm. Gelukkig hoeven thuisblijvers niets van de actie te missen.

Je kunt de wedstrijd sowieso volgen op het open kanaal bij Veronica. Als je zin hebt in analyses en bespiegelingen vooraf, dan moet je zorgen dat je de kijkbuis om 20.30 uur inschakelt. Een halfuur later volgt de aftrap. Bevalt de commentator van dienst je niet? Dan kun je misschien een kanaaltje verder kijken.

Dat kan, want hoofdsponsor Ziggo zendt de wedstrijd ook uit. Op het betaalkanaal Ziggo Sport Voetbal begint de uitzending pas om 20.55 uur, dus vijf minuutjes voor de aftrap. Je kunt de wedstrijd eveneens bestellen via Ziggo Go. Dan betaal je 3,99 euro en kun je Ajax live volgen via pc of laptop. Maak je hier gebruik van, dan begint de stream vijftien minuten voor tijd te draaien.

Mocht het om welke reden ook nodig zijn om te weten wat er bij Chelsea - Lille aan de hand is, dan kun je via Ziggo Sport Select afstemmen op het schakelkanaal. Daarop komen alle belangrijke momenten van alle wedstrijden in razend tempo voorbij en hoef je helemaal niks te missen.

Zit je op de weg, dan zijn de mannetjes van de radio jouw beste vriend. NPO Radio 1 brengt altijd razend enthousiast radio-commentaar bij wedstrijden van Ajax. Op die manier zit je niet alleen op de weg en krijg je alle wedstrijdemoties via je speakers mee.

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! We zijn uitgebreid aanwezig via deze site, via TwitterInstagram en Facebook.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >