Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke puzzel leg jij voor de ontmoeting met Willem II?

Wedstrijden als Willem II-thuis gaan aantonen hoe breed de selectie van Ajax nu echt is. Er is sprake van de nodige blessures en daardoor wordt het vooral bij de voorwaartsen een kwestie van schuiven. Het is dus de hoogste tijd om in de huid van Erik ten Hag te kruipen. Hoe pak jij het aan?

05 december 2019 - 16:34
hagself1920ajatwecar
Welke rol heb jij precies in gedachten voor Tadic? © Pro Shots

We hebben tijdens het uitduel met FC Twente (2-5) gezien dat de Ajacieden zich wel iets mogen permitteren, maar echt niet slaapwandelend richting kampioenschap kunnen. Het is bovenal zaak om bij de les te blijven en hopelijk is het wakker schrikken in Enschede nog niet teniet gedaan.

Ook hebben we tijdens Twente-uit kunnen zien dat Quincy Promes een kuitblessure opliep. Hij is tegen Willem II zeker niet van de partij, terwijl ook Zakaria Labyad en David Neres ontbreken. Dat is een lijstje aanvaller waar je u tegen zegt, maar gelukkig is er ook Noa Lang.

Desondanks resteert wel de vraag: hoe zet jij de aanvallers van Ajax neer? Kies jij voor Dusan Tadic in de spits of ligt er een basisplaats in het verschiet voor Klaas Jan Huntelaar? Of opteer jij zelfs voor Lassina Traoré?! Kom maar door met jullie opstellingen!

Jouw ideale elf kun je samenstellen in onze app, dus zet 'm snel op je telefoon! Kies na het openen van de app voor het tabblad ‘de tribune’ en selecteer de wedstrijd tegen Willem II. Daarna kun je de spelers naar hun gewenste positie slepen en de tactiek bepalen.

Zodra je elf namen hebt genoteerd, kun je jouw opstelling via social media delen met #tenhagself.

https://twitter.com/Timothy_TLBL/status/1202550075634933760

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >