Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: wat is jouw strijdplan voor kraker Ajax - Valencia?

De ontknoping van groep H in de Champions League nadert en daarmee stijgt de spanning tot ongekende hoogte. Erik ten Hag moet - zonder Quincy Promes en David Neres - een clever plan smeden om er minimaal een gelijkspel uit te slepen tegen Valencia. Dat is genoeg voor overwintering in het miljoenenbal. Help jij de trainer met het maken van belangrijke keuzes?

09 december 2019 - 16:23
ten-hags-elf-12004
Wordt het hangen en wurgen of een magische avond...? © Pro Shots

Dat kan handig zijn, want er moeten keuzes gemaakt worden! We zijn erg benieuwd waar Ten Hag op uitkomt, maar minstens zo nieuwsgierig waar jij mee op de proppen komt. Vooral in aanvallend opzicht is het een beetje zoeken nu blijkt dat Valencia-thuis te vroeg komt voor Promes. En ook Neres is al een poosje niet inzetbaar.

De voorhoede bestond tegen Willem II uit spits Huntelaar en vleugelspelers Lang en Tadic. Dat liep niet echt soepel en we kunnen ons voorstellen dat menig supporter er tegen Valencia voor kiest om aanvoerder Tadic weer naar de spitspositie te slepen. Maar wat worden dan de plannen op de flanken...? Ga je met Ziyech schuiven of laat je het middenveld intact?

Keuzes, keuzes en nog eens keuzes! Gelukkig hoef je één keuze niet te maken: Andre Onana blijkt fit genoeg voor dinsdagavond, dus hoef je geen reservekeeper aan te wijzen. 

Met welke basiself denk jij te overwinteren in de Champions League? Verras jij met jouw opstelling, zoals Jaap hieronder heeft gedaan? Daar zijn wij dus benieuwd naar, zeer benieuwd zelfs! Je kunt jouw optimale basisformatie samenstellen in onze handige app. Heb je deze nog niet? Zet ‘m dan snel op je telefoon!

Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en selecteer Ajax - Valencia om daarna elf spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen. Als je klaar bent, dan is het een kwestie van je opstelling delen via sociale media voorzien van het label #tenhagself.

Wie weet kijkt Ten Hag wel mee!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >