Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Stuur ons jouw video van de vakken, de pleinen en de kroegen in 2019!

Kalenderjaar 2019 nadert zijn houdbaarheidsdatum en och allemachtig, wat was het mooi... Als Supportersvereniging Ajax gaan we een toffe video maken van alle mooie dingen die we als supporter van de mooiste club van Nederland mochten meemaken. Daar hebben we jullie hulp bij nodig!

17 december 2019 - 10:23
filmpjes-1200
De beelden uit het centrum van Madrid bereikten de spelers nog voor de aftrap. © Ajax Life

Madrid, Turijn, Londen, Lille, Valencia... De bekerfinale in De Kuip, de uitvakken in Nederland en de thuiswedstrijden in de Johan Cruijff Arena. Overal waren supporters van Ajax om hun cluppie te steunen. Het kampioenschap in Doetinchem en de huldiging op het Museumplein... Het kon allemaal niet op.

Wat maakten we ontzettend veel mee en wat leverde dat geweldige beelden op. Maar ja, veel van die beelden staan verstopt op de mobieltjes van de supporters die al dat moois van dichtbij meemaakten. Beelden die misschien meer verdienen dan daarop verstopt te blijven!

Als Supportersvereniging Ajax maken we daarom een toffe eindejaarsvideo met eigen beelden, maar ook met opgestuurde beelden van supporters. Dat moet welhaast een heerlijke cocktail van tof beeldmateriaal opleveren. We kunnen nu al niet wachten om van alle inzendingen een geweldige video te produceren. 

Kortom, stuur ons jouw video van de vakken, de pleinen en de kroegen in 2019! Wil jij jouw beelden terugzien in onze eindejaarsvideomix? Stuur je video dan voor zondag 22 december via WeTransfer naar webredactie@svajax.nl

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >