Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Shirt uit, broek uit, wallpaper!

Negentig minuten lang heeft sinds vandaag een andere dimensie. Het wordt voortaan niet alleen gezongen als we het goed naar ons zin, hebben, maar ook om Noa Lang aan te moedigen. Lang maakte het waar tegen FC Twente (2-5) en greep zijn kans door volop bij doelpunten betrokken te zijn!

01 december 2019 - 21:33
wallpapertweajacar
Scroll snel door. Shirt en broek hoeven niet per se uit. © Pro Shots

Hij is dan misschien wel gemaakt voor de Champions League, het is fijn dat Lang zich net zo goed bekommert om de eredivisie. Aders was de slordige start van Ajax misschien wel afgestraft. Nu niet. Het leek nu slechts alsof Ajax een handicap had gezet voor de zeventig resterende minuten.

Met een beetje pech was Twente zelfs op 3-0 gekomen, maar toen het eenmaal klaar was, bleek het ook echt klaar. Zodra Ajax zich boos maakte, met Lang voorop, nam het de wedstrijd in handen en stelde het alsnog de drie punten veilig.

Lang evenaarde ondertussen een prestatie uit 1959 door bij zijn eerste basisplaats direct een hattrick te laten aantekenen. Misschien geen loepzuivere, maar ach... wat geeft het? Shirt uit, broek en erin. En dat tot drie keer toe!

Aangezien het erop lijkt dat Lang de komende wedstrijden meer speeltijd krijgt, stapelen de mooie momenten en leuke fragmenten zich hopelijk net zo snel op. We gaan het zien, Ajax kan wel een extra buitenspeler in goede vorm gebruiken!

Dankzij het ombuigen van de achterstand in een overwinning kunnen we 'gewoon' weer een wallpaper aanbieden. Het tikt lekker aan dit seizoen, maar er is natuurlijk nog altijd niets beslist. Alles bij elkaar zijn er nog flink wat wallpapers nodig... Hoe dan ook, een weekje Lang als achtergrond? Stuur de screenshots maar op!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >