Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Agenda

Kom naar nieuwjaarsconference 'Sprookjesvoetbal' van SV Ajax!

Er staat iets nieuws op stapel: SV Ajax gaat het theater in! De Kleine Komedie om precies te zijn. Zorg dat je donderdag 9 januari 2020 vrijhoudt in de agenda. Dan staat onze nieuwjaarsconference 'Sprookjesvoetbal' gepland! De conference wordt gespeeld door Peter Heerschop en Viggo Waas.

09 december 2019 - 14:29
kleinekomediecar
Kom nog een keertje lachen om al het leuks uit sprookjesjaar 2019! © Pro Shots

Er waren weinig kalenderjaren zo bijzonder voor Ajax als 2019. Middenin de winterstop, als we even zitten uit te blazen en we ook Kerst plus oud & nieuw achter de rug hebben, leek het ons een goed idee nog één keertje achterom te kijken. Dat gaat dus de 9e gebeuren. En wel op geheel eigen wijze.

SV Ajax hoopt uiteraard op een mooie avond voor echte Ajacieden, waarbij nog één keer de vele hoogtepunten van 2019 de revue passeren. En natuurlijk blikken we ook met een schuin oog vooruit op wat komen gaat. Hopelijk is dat ook veel moois! Dit staat te gebeuren onder de passende titel 'Sprookjesvoetbal'.

Als je bent aangesloten bij SV Ajax kom je in aanmerking om kaartjes te kopen. We hebben nog 308 stoelen te vullen. Als lid van SV Ajax kun je maximaal twee kaartjes per persoon kopen. De prijs bedraagt 10 euro en daar zitten zelfs twee consumpties bij inbegrepen.

De conference begint om 19.30 uur en de deuren van de zaal gaan een klein halfuurtje eerder open. Het is mogelijk om na afloop nog een borreltje te doen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >