Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie omwisselen AZ-uit

Wel of niet gehuld in poncho, er staat het uitvak een belangrijke taak te wachten. Met het oog op blessures, pijntjes en ander ongemak moet Ajax alle zeilen bijzetten om zondag tegen AZ een goed resultaat te behalen. Daarom is de informatie voor de uitsupporters ook van groot belang.

13 december 2019 - 17:05
info1920omwisselenazajacar
Dit dak zit er zondag dus niet meer op! © De Brouwer

Wedstrijden tegen AZ zijn altijd leuk en bijzonder en dit keer belooft het op voorhand ook nog eens een echte topper te worden. Dat kan ook niet anders als de nummer twee en nummer één van de eredivisie – drie punten van elkaar verwijderd – tegenover elkaar staan.

We zijn benieuwd of Ajax ondanks alles in Alkmaar wel diepte in het spel weet te krijgen en als je hier ooggetuige van wilt zijn, moet je zorgen dat je voor 16.45 uur aanwezig bent in het dakloze Afas Stadion. Maar dat niet alleen, want je wordt al eerder en elders verwacht.

Het omwisselen vindt tussen 15.15 en 15.45 uur plaats bij parkeerplaats De Twaalfmaat, langs de A9. Bij het omwisselen krijg je een parkeerkaart plus route-instructies. Je mag alleen doorrijden als er met minimaal drie Ajacieden een auto wordt gedeeld. Dit vanwege beperkte ruimte in Alkmaar.

Als je eenmaal de auto hebt geparkeerd, is het niet meer toegestaan om alcohol te nuttigen. Sowieso kun je achter het stuur beter geen alcohol nuttigen, maar goed. Zorg ervoor dat we de locatie van het omwisselen trouwens een beetje netjes houden, want dan kunnen we er volgende keer weer terecht.

Heb jij je opgegeven voor vervoer per SV Ajax-bus? In dat geval luidt het advies om je e-mail te checken voor opstaptijden op maat. Er rijden een stuk of vijf bussen, dus het heeft niet zo veel zin om hier een complete lijst met vertrektijden neer te kwakken.

Tenslotte goed om te weten: de weersvoorspellingen voor zondag lijken inmiddels wat gunstiger, maar paraplu's zijn sowieso niet toegestaan. Als het nodig is, worden er 750 poncho's uitgedeeld.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >